BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Val Thorens

Appartmenten Val Thorens

Val Thorens is een echt appartementsdorp. Veel grote gebouwen zitten hier helemaal vol met (vaak kleine) Franse appartementen. De laatste jaren heeft dit dorp er wel heel erg veel voor gedaan om de grote appartementsblokken zo mooi mogelijk te maken. Steeds meer gebouwen worden met hout beslagen. En eerlijk gezegd ziet Val Thorens er helemaal niet zo slecht meer uit. Ook de twee pistes die door het dorp voeren en daarmee elk gebouw ski-in ski-out maken maakt dit dorp een echt succesnummer.

Prijsniveau

De prijzen van de appartementen in Val Tho zijn zeer acceptabel. Over het algemeen betaal je voor wat je krijgt. Dus hoe meer geld je uitgeeft hoe prettiger het appartement. Zeker de modernere appartementen zijn aangenaam en ruim en prima waar voor het geld. Wil je nog goedkoper kijk dan naar Les Menuires.

Tips

De nieuwe appartementen van Les Balcons des Val Thorens zijn moderne prettige accommodaties met goede en ruime appartementen. Hier zit je heel erg goed en deze appartementen hebben niets te maken met die ‘zogenaamde’ Franse appartementjes. Een aanrader als je ruimer wilt zitten.

Accommodatie thema's