BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Après-ski Val Thorens

Après-ski Val Thorens

Val Thorens staat bekend als een het Franse skigebied met de beste après-ski. Natuurlijk hangt dat er wel vanaf wat voor een après-ski je zoekt. Maar dat je kunt feesten in dit gebied staat zeker vast. Natuurlijk heeft de echte après-ski tent de La Folie Douce op de piste Plein Sud de après-ski in dit gebied een enorme boost gegeven. Maar hiernaast is ook de ‘le Malaysia’, de grote ondergrondse discotheek, een verplicht nummer. Verwacht met vuur spelende barmannen en een publiek wat uit zijn dak gaat. Maar er zijn hier nog veel meer tenten te vinden. Speciaal voor Nederlanders, met vooral Engelsen als klant of juist iets meer Frans, alhoewel dat laatste in ‘Val Tho’ soms in de minderheid lijkt.

Après-ski voor het eten

La Folie Douce! Hier is het elke middag feest. Sommige mensen noemen deze après-ski gemaakt. Maar dat kun je natuurlijk ook zeggen van Oostenrijkse après-ski… Het is elke middag in ieder geval goed feest. Maar er is meer dan dat. Er zijn best veel plekken waar het goed gezellig wordt elke middag, je hebt een ruime keuze in feestjes.

Après-ski na het eten

Hier is er ook weer een terugkomende naam en dat is de ‘le Malaysia’ de ondergrondse discotheek. Hier is het elke avond echt goed feest. De sfeer is hier feestelijk en gezellig. Er zijn nog veel meer tenten waar het elke avond los gaat. Misschien is Val Thorens sowieso wel het skigebied met de meeste en beste après-ski mogelijkheden in Frankrijk. Van ‘s middags tot in de late uurtjes.

7 après-ski locaties in Val Thorens

7 clubs in Val Thorens

Val Thorens reisplanner