Après-ski Val Thorens

Val Thorens staat bekend als een het Franse skigebied met de beste après-ski. Natuurlijk hangt dat er wel vanaf wat voor een après-ski je zoekt. Maar dat je kunt feesten in dit gebied staat zeker vast. Natuurlijk heeft de echte après-ski tent de La Folie Douce op de piste Plein Sud de après-ski in dit gebied een enorme boost gegeven. Maar hiernaast is ook de ‘le Malaysia’, de grote ondergrondse discotheek, een verplicht nummer. Verwacht met vuur spelende barmannen en een publiek wat uit zijn dak gaat. Maar er zijn hier nog veel meer tenten te vinden. Speciaal voor Nederlanders, met vooral Engelsen als klant of juist iets meer Frans, alhoewel dat laatste in ‘Val Tho’ soms in de minderheid lijkt.

Après-ski voor het eten

La Folie Douce! Hier is het elke middag feest. Sommige mensen noemen deze après-ski gemaakt. Maar dat kun je natuurlijk ook zeggen van Oostenrijkse après-ski… Het is elke middag in ieder geval goed feest. Maar er is meer dan dat. Er zijn best veel plekken waar het goed gezellig wordt elke middag, je hebt een ruime keuze in feestjes.

Après-ski na het eten

Hier is er ook weer een terugkomende naam en dat is de ‘le Malaysia’ de ondergrondse discotheek. Hier is het elke avond echt goed feest. De sfeer is hier feestelijk en gezellig. Er zijn nog veel meer tenten waar het elke avond los gaat. Misschien is Val Thorens sowieso wel het skigebied met de meeste en beste après-ski mogelijkheden in Frankrijk. Van ‘s middags tot in de late uurtjes.

7 après-ski locaties in Val Thorens

Burger Bar
Snowcafe
1 review
360 bar
5 reviews
Mes & Vork - Chalet du Thorens
1 review
Le Monde
3 reviews
L'Eclipse
La Folie Douce
5 reviews

7 clubs in Val Thorens

Baramix
Burger Bar
Malaysia
1 review
Snowcafe
1 review
Klub Summit
Le Monde
3 reviews
L'Eclipse

Val Thorens reisplanner

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 49 skihuur winkels in Val Thorens
3
Skilessen
We hebben 23 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.