Reviews Val Thorens

60% beveelt dit dorp aan. Beoordeeld met een 8.2 op basis van 3806 beoordelingen.

Sterke punten: Uitbundige après-ski en geweldige locatie in het skigebied.
Zwakke punten: Niet echt sfeervol, duur en matig bereikbaar.

Wat vind jij van Val Thorens?

Reviews van gebruikers

Gast527
4 maart 2020 · 15:04

Fantastisch

Met vriendenSnowboardermeer dan 10 jaar ervaring
Gast781
26 februari 2020 · 13:48

Grote prijsverschillen op de piste van redelijk tot belachelijk.
Geweldig skigebied ,capaciteit verbindingsliften in hoogseizoen onvoldoende (lange wachttijden)
Pas op wat je boekt als je met de bus reist, je wordt er op een centrale parkeerplaats uitgegooid en je mag het uitzoeken. Sommige accomodaties zijn heel ver lopen.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast852
16 februari 2020 · 20:52

Top locatie ski in ski out

Met vriendenSnowboarder4 tot 6 jaar ervaring
Quisa2
8 januari 2020 · 10:26

Prima plek om te verblijven wanneer je naar L3V wil, zeker in wat minder sneeuwzekere periodes (dec/maart).

Pluspunten:

  • Door hoge ligging heel sneeuwzeker, ook ten opzichte van andere dorpen in het gebied
  • Relatief makkelijk om in andere dorpen te geraken.
  • Het dorp is vrij groot en heeft dus veel faciliteiten (meerdere supermarkten, restaurantjes, skishops, bootfitters)

Minpunten:

  • Door hoge ligging soms snerpend koud én door wind/kunstsneeuw soms betonharde pistes
  • De pistes in het centrum zijn vaak heel druk doordat daar veel pistes op uitkomen. Dit is zeker minder, maar valt tot op zekere hoogte te vermijden
  • (Zeer persoonlijk) maar ik vind het er een hoog 'zien en gezien worden' gehalte hebben: er skieden in mijn ogen relatief veel idioten rond / mensen die alleen voor 't uitgaan komen en minder voor 't skiën. Echter, ga wat verder 't gebied in en je ziet ze niet meer 😉

Verder: kijk uit wanneer je naar andere dorpen wil: je moet hiervoor dus een uitgebreider skipas hebben. Dit staat op zich overal aangegeven, maar je skiet ook zomaar een bord voorbij, waardoor je in een ander dorp een (dure) skipas of 'transfer ticket' moet kopen om weer terug te komen.

Al met al zou ik het zeker aanraden, zeker vanwege de uitgestrektheid en afwisseling van het grotere gebied.
Wanneer je voor een zeer knusse, authentieke ervaring wil gaan, is Val Tho niet de plek.
Echter, wanneer je een pragmatische skivakantie wil in een gebied wat van veel gemakken voorzien is en ook nog eens zeer uitgestrekt is, ben je aan het goede adres.

Zelf verbleven wij deze vakantie in het massale 'Le Temples du Soleil': een enorm en goedkoop complex. Voor 2p per appartement was dit prima te doen. Als je niks verwacht, dan zijn het prima appartementen die tegen alle verwachtingen in, best goed ingericht/voorzien waren (veel keukenapparatuur / nette woonkamer).

Met vriendenSkiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast767
22 december 2019 · 13:32

Super gebied.

Voor ieder wat wils.

Nadelen zijn inkoppertjes:

  • Duur
  • Massaal
Met vriendenSkiër4 tot 6 jaar ervaring
Quisa2
16 december 2019 · 14:39

Geweldig aan Val Tho vond ik de ski opties: er is zo. veel. te. skiën. Zowel tochten, buckelskiën, hoog op de berg, door de bomen: het is er allemaal. Met heel veel plezier ben ik naar alle uithoeken van het gebied geskied om elke keer weer wat anders aan te treffen. Omdat het zo uitgestrekt is kun je bij slecht weer / andere omstandigheden makkelijk een andere helling/deel van het gebied opzoeken waar het net wat anders is. Er zijn ook veel uithoeken waar het best rustig is (bv. bij de ‘Olympique’ lift: fantastisch daar).
Qua skiën vond ik het dus helemaal top. Ik geloof dat dit gebied de naam heeft een echt feestdorp te zijn (denk lallende skiërs): wat mij betreft onterecht, want je kunt er ook prima heen gaan en gewoon fantastisch skiën.

Minpunten zijn wat mij betreft:

  • het dorp. Ik vond daar echt niks aan. Er hangt geen sfeer, mensen zijn niet bepaald aardig. Het dorp is puur functioneel. Er zijn weinig plekken om uit te gaan (al is dat toch niet helemaal m’n ding, dus op zich prima). Als je houdt van een knusse wintersportsfeer, ga dan niet naar Val Tho. Als je veel en hard wil skiën: ga vooral naar Val Tho.
  • Het ligt hoog, dus het is er echt bits koud af en toe. Zelfs in maart kon het er echt spoken (laat staan januari). Soms gaan er dan liften flink wat liften in Val Tho zelf dicht en dan kun je weinig meer. Naast het feit dat je gewoon niet wilde skiën vanwege de straffe wind en het slechte zicht.
  • Als het warm is, kan het even megadruk worden op sommige punten. We hadden één dag met Kaiserwetter en ik weet niet waar iedereen vandaan kwam, maar het stond bom en bomvol voor een aantal verbindingsliften. En het was niet eens weekend. Dat kan daar dus. Remedie: een uithoekje van het gebied opzoeken en daar de boel onveilig maken. Daar was het relatief rustig.
Met vriendenSkiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast785
2 september 2019 · 10:35

Top gebied voor tochten . Maar zoals al meer aangegeven eten en drinken is duur in dit gebied.

Met vriendenSnowboarder6 tot 10 jaar ervaring
FreHaas
8 april 2019 · 12:02

Ik vind het een van de beste skigebieden van de wereld! Groot, goede sneeuw, mooie nieuwe appartementen, lekkere restaurants.
Nadelen zijn: soms veel wind en koud, drank is erg duur, vooral bier. €8 is niet ongewoon, maar ja je bent op vakantie dus kijk ik er niet naar.
Kom hier al jaren. Van in de jaren 90 met een tussenpauze van 10 jaar. Veel mooier geworden en het niveau van restaurants, accommodatie is ook gestegen.
Eigenlijk is het ook wel een gezellig dorp, en autovrij, ook een pluspunt. Ik ga er elke jaar terug, meestal bij pasen, zowel week 1 als 2. Altijd genoeg sneeuw gehad.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
ThomJ
29 maart 2019 · 18:29

Familie heeft me jaren geleden enkel positieve verhalen over Val Thorens verteld. Afgelopen jaar heb ik het zelf mogen ervaren en dat is me erg goed bevallen. Het gebied is gigantisch. Alleen kijkend naar Val Thorens/Orelle zijn er veel diverse pistes met verschillende moeilijkheidsgraden op verschillende hellingen met een erg goede liftinfrastructuur. Je kunt heel mooi rondskiën en pistes met allerlei liggingen skiën. Ook vanuit de Maurienne vallei en Bardonecchia en Via Lattea in Italië is het goed te bereiken met de gondel vanuit Orelle. Dat is echt een toptoevoeging voor mensen die eens een ander gebied willen zien of andere gebieden willen combineren met een dagje Val Thorens.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast811
27 februari 2019 · 18:23

Met vrienden en de kids (5&6) geweest, mooie groene en blauwe pistes voor de kids/ beginners en rood en zwart voor gevorderden. Nederlandse (privé)les, wel ruim van tevoren boeken en goed eten, wel iets duurder dan elders. Ook leuke wandelpaden en honden sleetocht mogelijk, ook weer ruim van tevoren boeken.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast620
6 februari 2019 · 16:24

Goede skischool voor kleine kinderen met Nederlands sprekende leiding
Rokbanden voor de kleintjes op les
Restaurants goed maar aan de prijzige kant

Met familieSkiër
Gast630
2 januari 2019 · 16:46

waanzinnig skigebied!!! grootste aaneengesloten gebied van de wereld met 650km piste. Dus als je voor skieen komt, moet je hier zeker zijn. Wel erg duur, dus als je geen geld heb,moet je gewoon een jaartje sparen of niets uitgeven aan eten en drinken in de lokale horeca. Vanwege de hoge ligging sneeuwzeker maar dit heeft ook een nadeel: het kan berekoud zijn en hard waaien…en de winterzon schijnt er vaak maar dat vind ik geen probleem.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast932
31 augustus 2018 · 10:40

Super skigebied, groot en voor ieder wat wils! Brede pistes, goeie liften en ieder jaar wel weer iets nieuws (pistes en liften). Vergeet ook zeker niet van de Tobogan te gaan. Echt te gek!

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
agrior
30 april 2018 · 15:14

Ik ben dit jaar tweemaal hier geweest (4 dagen en 6 dagen). Eenmaal in maart en eenmaal in april. Fijn gebied. Ook zonder de uitgebreide pas genoeg te beleven. Piste-onderhoud is goed. Een dag gehad dat door wind alles stil lag. Einde middag is het gebied toch weer open gegaan voor twee uur, dat vond ik netjes. Het dorp zelf is best duur. Er zijn wel goedkope appartementen te vinden en wat grotere supermarkten wat scheelt in prijs.

Met vriendenSnowboardermeer dan 10 jaar ervaring
Gast582
5 januari 2018 · 20:31

mooie pistes, hoog gelegen dus weinig bomen, prijzen liggen hoog, veel groepen.

Met partnerSkiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast374
9 november 2017 · 23:01
  • Zeer uitgebreid skigebied
  • Goede off-piste mogelijkheden
  • Bruisend nachtleven
  • Bruisende apres-ski
  • Veel gezelligheid
  • Duur!
  • Druk tijdens vakanties
  • Duurste skipas van EU.
Met vriendenSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Wai
12 maart 2017 · 17:23

+: mooie lange pistes. Vriendelijk personeel in het hotel waar we verbleven, Village Montana.

-: hoge prijzen

Voor een beginner zou ik zeker de skipas voor alleen Val Thorens aanbevelen. Er zijn genoeg pistes aanwezig om een fijne wintersport vakantie te beleven.

Met vriendenSnowboarder1 tot 4 jaar ervaring
florisveenhoff
18 januari 2017 · 22:49

Samen met mijn vader en broertje ben ik twee jaar geleden naar Val Thorens geweest om eens mee te maken hoe de Dutchweek zou uitpakken. Veel positieve verhalen gehoord, maar helaas waren wij er na afloop minder over te spreken.
De Dutchweek stond in onze ogen bekend als veel feest, veel gezelligheid en veel après-ski met natuurlijk veel landgenoten. Landgenoten waren er genoeg, maar de sfeer viel ons toch tegen. Door het warme weer en de regen leken de Fransen te verzaken de pistes te prepareren. Sneeuw was er genoeg (ongeveer 70/80 cm), maar de beruchte La Foulie Douce is de volledige week niet open geweest, omdat de sneeuwkwaliteit rondom de bar te slecht zou zijn. Ook veel andere laaggelegen pistes waren gesloten, terwijl de sneeuw nog meer dan genoeg aanwezig was. Ten slotte lag de prijs wel zeer hoog. Natuurlijk kan je daarop rekenen als je Val Thorens wilt proeven, maar je net-gepinde geld weer uit de zakken halen voor drie biertjes voelde voor ons niet goed.

Heeft Valtho dan ook positieve punten? Jazeker
Val Thorens heeft een enorme diversiteit aan liften en pistes. Zeker als de volledige honderden kilometers geopend zijn, kan je er nooit uitgekeken raken. Zeker de blauwe piste ‘Moraine’ is echt een dikke aanrader. Ondanks de temperaturen toch heerlijke sneeuw om vol op te carven. Tussen mijn favoriete pistes staan ook de rode en zwarte pistes rond de bergtop tussen Orelle en Val thorens. Wat een uitdaging, ervaring en uitzicht! Zeker de moeite waard.

Ik zou zelf in de Dutchweek niet meer terugkomen, tenzij ik goed gespaard heb om te komen voor het drinken met vrienden. Ik geef Val Thorens nog wel een tweede kans voor in een ‘echte’ winterse week. Ik zou toch de rest van het uitgestrekte skigebied willen proberen. Ik geef Val Thorens een magere 3 sterren.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Maurier
28 december 2016 · 11:33

Ik verbleef in het centrum van Val Thorens, op wandelafstand van de uitgaansgelegenheden die vlot bereikbaar waren via het winkelcentrum. Altijd leuk om even binnen te wandelen in de warmte in plaats van in de koude.

Het skigebied is enorm als je de uitgebreide skipas (Les Trois Vallées) neemt zijn de mogelijkheden eindeloos. Enige wat jammer is, is dat de verbindingen naar andere gebieden in de ochtend natuurlijk druk bezet zijn. Maar dan zijn er in Val Thorens nog genoeg andere mogelijkheden als je niet even zou willen aanschuiven. De pistes zijn erg breed en de drukte viel algemeen goed mee in februari. Toch is het vaak druk wanneer je het centrum nadert.

Het prijsniveau is wel hoog voor als je wat wilt drinken of eten op of langs de piste, maar daar staat Val Thorens (helaas) wel om bekend.
Kortom een enorm uitgebreid skigebied voor ieder wat wils, ik ga dit seizoen zeker nog eens terug!

Met vriendenSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast339
19 december 2016 · 11:18

Prachtig groot gebied voor skiën (en boarden uiteraard), vooral als je een ski pas voor het hele gebied aanschaft en dat is het echt dubbel en dwars waard. Wij komen hier al 4 jaar en zijn in januari geweest, maart en zelfs eind april. Wat ik zelf erg jammer vind is dat het eten en drinken flink aan de prijs is en personeel is merendeels onvriendelijk.

Met partnerSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast284
22 september 2016 · 11:50
  • Skien, skien, skien. Geen skibus, autoritjes of drukke gondels, vanuit vrijwel elk appartement sta je direct op de piste.

  • De pistes worden enorm goed onderhouden, veel beter dan in andere gebieden, is mijn ervaring. Echt alle pistes worden netjes geprepareerd, elke nacht. Iedere 50m staat een sneeuwkanon en omdat het zo hoog ligt, en dus koud is, worden die ook snel ingezet bij weinig sneeuwval. In tegenstelling tot wat warmere gebieden komt hier ook gewoon goede sneeuw uit.

  • Mooie combinatie van makkelijke en moeilijke pistes. Hier kun je echt heel goed uit de voeten met een groep waarbinnen het niveau verschilt. En je moet echt je best doen om elkaar kwijt te raken, want

  • Het is het meest overzichtelijke gebied dat ik ken. Ik ben in veel gebieden geweest in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Italie, maar ik blijf hier terugkomen met vrienden en familie. Je kunt makkelijk even splitsen en elkaar weer treffen, elders in het gebied of in het dorp. Alles komt op hetzelfde punt uit, het dorp. Geen ingewikkelde verbindingen, je kunt heerlijk vrij skien zonder kaart.

  • De pistes zijn lang en breed. Je zit niet al na tien minuten skien weer in een lift maar kunt lange afdalingen maken. Fijn voor snowboarders, er zijn weinig paadjes.

  • Geen drukte. Ik ben er nooit in de voorjaarsvakatie geweest, maar wel met Kerst. Het was toen absoluut niet druk. Als er weinig sneeuw is gevallen, komt heel Meribel en Courchevel naar boven, naar Val Thorens, dus dan kan het drukker worden. Maar die mensen komen niet voor niets omhoog natuurlijk, hier regent het niet ?

  • Een enorm pluspunt vind ik ook de apres-ski. Geen Oostenrijkse hoempapa- carnavalsmuziek, maar fijne dance met een live saxofonist in La Foulie Douce. Je staat op de piste, in de avondzon, heerlijk. En van daaruit ski je via een blauwe piste in 10 minuten naar je appartement. Niet helemaal laveloos worden dus.

+/- Het is er koud. Ik ski veel liever in -10 dan in +10, maar ik heb ook wel eens -25 gehad. Dan moet je je wel goed inpakken. Ik vind dat persoonlijk juist leuk, maar ik geloof dat niet veel mensen die mening delen, want het was erg rustig op de pistes ?. Voordeel: weinig kans op regen. Nadeel: wel kans op ijzige pistes. En ik ski dan weer liever in pap dan op ijs.

  • Het is veel verder rijden dan Oostenrijkse gebieden en je bent vanaf de snelweg best een poos omhoog aan het kronkelen. Plan je reis zodat je hier voor de grote drukte bent. Ik heb ooit een halve dag vastgestaan op dat stuk van 60km en ik weet van vrienden dat dit geen uitzondering is.

  • Het eten op de piste is duur. Wij lossen dit op door eten mee de piste op te nemen, 's middags alleen wat te snacken ipv uitebreid te tafelen of even het appartement in te skien en daar uitgebreid te lunchen. Er zijn genoeg supermarkten in het dorp die zeker geen absurde prijzen rekenen, dat valt echt mee. Maar dat vind ik echt een groot nadeel tov Oostenrijk, want wat is het heerlijk om met z’n allen uitgebreid te lunchen op de piste.

  • Er zijn geen bomen, je zit immers ruim boven de boomgrens. Als het mistig is, kun je daar dus niet opzoek naar wat beter zicht.

  • Er liggen veel stenen. Dus offpiste als er nog niet veel sneeuw ligt, is echt gevaarlijk.

  • Het kan er hard waaien. Naast dat dit niet lekker skiet natuurlijk (sneeuw wordt dan van de pistes geblazen), is dit ook vervelend voor de liften. Met een beetje pech worden de gletsjerliften gesloten.

Met vriendenSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Phan
18 mei 2016 · 19:53

Om te skiën absoluut een aanrader, wat een aanbod aan pisten! De sfeer is in geen enkel opzicht met het gemoedelijke en gezellige Oostenrijk te vergelijken. Het is vooral gericht op jeugdig uitgaanspubliek in de late uurtjes. Echte apres ski na afloop van een dagje skiën was er niet, behalve bij het uitpuilende Folie Douce. De bereikbaarheid is in het laatste gedeelte minder prettig omdat al het verkeer samenkomt. Maar zoals gezegd: Om sec te skien is het zeker een aanrader.

Met vriendenSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
LuckyLuke
27 maart 2016 · 11:41

Uitstekend skigebied met heel veel soorten pistes. Zelfs als je alleen in ValThorens skiet en niet in de andere 2 van de 3 valleien is er genoeg keus. Grootste voordeel is het ski-in ski-out; je hoeft niet meer te sjouwen met je ski’s of eerst in zo’n opgepropte skibus. Met gondels op de juiste plekken maak je ook snel hoogtemeters; dus meer ski-tijd en minder lift-tijd. Ook de stoeltjesliften zijn prima en lekker snel (hoewel opvalt dat er in tegenstelling tot een deel van de Oostenrijkse liften geen stoelverwarming / sneeuwkappen op zitten) (maar misschien is dat wel omdat die weer minder gondels hebben en je dan vaker in een stoeltjeslift zit). Ook een groot voordeel: sneeuwzeker! Al drie keer met Konings/Koninginnedag in de sneeuw gestaan. En alles meegemaakt (van papsneeuw en regen in het dal tot poeder aan toe). Lekker lange zonnige dagen en als de sneeuw in het dal (op 2000 m…) minder is, kies je gewoon een van de hoger gelegen pistes van 3000+ m op. En qua dorp: er is van alles bijgebouwd - mijn gevoel is veel hout en weinig beton. En voor alle wensen qua appartementen kun je er terecht. Van crappy appartementen die weinig kosten tot luxere moderne appartementen met ingebouwd zwembad + sauna. Jammer dat het zo’n eind rijden is.

Met vriendenSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast777
25 maart 2016 · 11:25

Perfect off piste skiën, met Tignes en Les Arcs sneeuw & skiparadijs in Europa. Geklaag over de bebouwing van een dorp in Frankrijk is echt uit de tijd. Zijn de zure mensen, lowlifes. Skifreaks die naar Val Tho en Frankrijk gaan houden zich daar totaal niet mee bezig.

Met vriendenSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast633
10 februari 2016 · 12:09

Liggen is écht perfect, geen gedoe met treintjes, bussen of gondels om het gebied te bereiken. Nagenoeg ieder hotel heeft ski-in/ski-out. Meerdere keren andere gebieden geprobeerd maar het jaar erna snel weer terug naar Valtho. Mooie vergezichten en sneeuwzeker. Liften zijn goed en er wordt ieder jaar flink geïnvesteerd. Ook veel aanbod qua funpark, bordercross, sleeën. etc. Apres-ski is misschien wat minder (meer gericht op 's avonds stappen). Juist als je dance houdt is Valtho een aanrader, als Nederlander is de 360 bar en Le Monde dan de place to be. La Foulie Douce heeft wel de beste ligging (qua zon en uitzicht) aan het eind van de dag, maar op een of andere manier trekt deze tent mij niet zo…beetje rare/sfeerloze Franzosen tent met net-niet-muziek ? Eten/drinken is niet goedkoop, beetje slim de juist tent uitzoeken scheelt een hoop.

Met vriendenSnowboarder6 tot 10 jaar ervaring
Reynouts
14 januari 2016 · 13:04

Val Thorens is een gezellig (Nederlands) dorp. Het ligt hoog op de berg, waardoor je vaak binnen no-time op de piste staat en ook snel weer in je appartement/hotel kunt zijn. Omdat het hoog ligt is het erg sneeuwzeker.

Het gebied is erg groot, vooral als je de skipas neemt voor het hele gebied. Je kan elke dag andere pistes pakken.

Het is wat verder rijden dan de gebieden in Oostenrijk, maar de prijzen zijn hier ook wat lager. Er zijn goedkope appartementen te boeken (al zijn deze vaak wel erg crappy). Verwacht hier niet teveel van, een 4 persoonsappartement is vaak prima voor 2…

Met vriendenSnowboardermeer dan 10 jaar ervaring
Gast993
29 december 2015 · 00:52

ik ga altijd met vrienden naar Val Thorens. Het is een heel sneeuwzeker gebied. wij pakken altijd wel alleen de ski pas voor val thorens en niet voor 3 vallé. De pistes zijn heel uitgestrekt en off piste heb je hier ook wel veel plezier. omdat het op zo’n grootte hoogte ligt zijn er bijna zo goed als geen bomen of struiken. Voor apré ski kom je hier zeker niks te kort. Je kan het een beetje de Tomorrowland van de ski gebieden noemen. 2 apré ski baren op de piste en dan nog zeker genoeg café’s en discotheken waar je tot in de vroege uurtjes je ding kunt doen. De prijzen zijn soms wel voor flauw van te vallen maar dit is tegenwoordig in elk groot frans skigebied wel zo. Ik raad het zeker aan en er is zeker voor iedereen wat te doen.

Met vriendenSnowboarder6 tot 10 jaar ervaring
Jos_B
28 september 2015 · 14:36

Geweldig skigebied. Het dorp is ski-in ski-out wat wil zeggen dat je bij vele hotels/appartementen tot de voordeur kan skien. Als je er van houdt om mooie tochten te maken dan is het zeker aan te raden om de grote skipas te nemen. Met de grote skipas kun je in de valleien van Meribel en Courchevel. De pistes in Meribel en Courchevel zijn over het algemeen rustiger dan rond Val Thorens. Mocht je gaan lunchen in Couchevel let dan even op de prijzen.

Qua sfeer weet je dat je niet in Oostenrijk zit, maar toch kun je in Val Tho goed apres-skien. Op de piste vind je weinig knusse hutjes en/of barretjes. Op de piste zijn La Folie Douce en 360 Bar echt aanraders.

Met vriendenSkiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast589
14 januari 2015 · 20:20

Plus
Zeer moderne liften
Goede restaurants
Sneeuwzeker
Je kunt jezelf ook bij slecht weer nog goed vermaken
Bijna alle appartementen zeer dicht bij de pistes

Min
Eten en drinken redelijk duur
Bestemming op zich duur om te boeken

Met vriendenSnowboarder4 tot 6 jaar ervaring
Gast384
4 januari 2015 · 09:47

Val Thorens is een perfecte locatie voor gezinnen met kinderen. Als gezin kun je het beste een locatie zoeken aan de rue de soleil. Daar vind je een crèche, piou piou club en drie verschillende skischolen. Vanuit Val Thorens kun je binnen een dag makkelijk de andere stations bezoeken (Les Menuires, Saint Martin de Belleville, Méribel, Corchevel)

Met familieSnowboarder6 tot 10 jaar ervaring