360 bar in Val Thorens

Krijgt een 9.2 op basis van 5 beoordelingen

Contactgegevens

Website

http://www.360-bar.com/

Wat vind jij van 360 bar?

Evaringen van gebruikers

Gast556
7 maart 2020 · 09:29

Gezellig. Goed publiek, lekkere muziek.

Gast949
10 januari 2018 · 10:44

Altijd lekkere muziek, gezellige mensen, genoeg mogelijkheden om een drankje te halen (niet lang wachten) en naar de wc te gaan. Plus leuk winkeltje met leuke 360-spullen. Er zijn verschillende hoogtes/zitjes, dus dat maakt het ook gezellig.

Jagent
23 september 2014 · 11:07

De bar is leuk, druk, gezellig en goede muziek is aanwezig. Die muziek is ook gelijk de reden van bezoek. Ik kon dit sfeertje in ieder geval niet weerstaan, als je uit de verte de muziek al hoort en je het gezellige terras ziet! De bar is wel wat duur.

Met vrienden
Gast717
23 september 2014 · 10:16

Top tent! Ze draaien er betere muziek dan bij La Folie Douce. Misschien niet zo groot als la folie douce, maar voor het Nederlandse publiek absoluut een aanrader.

Met vrienden
RubenB
15 september 2014 · 16:53

De ‘360 bar’ wordt gezien als de grote tegenhanger van ‘La Foulie Douce’ en zo zie ik het ook. Ik heb inmiddels meerdere bezoeken gebracht aan beide etablissementen en kan er het een en ander over zeggen. Bij beide open lucht disco’s wordt de après ski goed ingeluid op z’n Frans! Zo zul je bij de 360 bar veelal geen Nederlandstalige hitjes horen (zoals vaker in Oostenrijk), maar eerder (deep) house/ techno muziek. Dit is hard feesten met je ski schoenen aan!
Vaak worden hier ook Nederlandse feesten gegeven, met gevolg dat iedereen lekker Nederlands kan praten met elkaar. Het is dan ook enorm gezellig.
Naast de après ski bar kan je bij de 360 bar ook terecht om overdag heerlijk te loungen in een van de zitzakken, banken of ligstoeltjes.
Ook leuk is het winkeltje waar je gave mutsen, truien en dergelijke kan kopen van de 360 bar en Poederbaas, een hip Nederlands mutsen/petten merk.
Het prijsniveau van deze bar is ongeveer te vergelijken met dat van de Foulie, maar dan zonder de exclusieve vip area of gekke Fransen en Russen die peperdure champagne flessen leegspuiten over zichzelf en vrienden.
Al met al zeker aan te raden voor een fantastisch begin van je après ski!

Met vrienden

Reisplanner Val Thorens

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 49 skihuur winkels in Val Thorens
3
Skilessen
We hebben 23 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.