Chalet de la Marine in Val Thorens

Krijgt een 8 op basis van 3 beoordelingen

Contactgegevens

Website

http://www.chaletmarine.com/

Wat vind jij van Chalet de la Marine?

Evaringen van gebruikers

Gast478
14 augustus 2014 · 11:08

Voorgerecht, hoofdgerecht (v.a. € 25) tot nagerecht van hoog niveau. Het dessertbuffet is helemaal smullen. Vriendelijke bediening, gezellig terras in de zon, restaurant voorzien van haardvuren en schapenvachten. Op woensdagavond kan je ook dineren in een Yourt, Mongolische tent. Betaalbare luxe!

Met vrienden
Gast478
14 augustus 2014 · 11:07

Dit is heerlijk om even te genieten van het uitzicht, eten en een (te duur) biertje te nemen. En ten tweede is het de dropzone van mijn vrouw, ze gaat daar dan heerlijk genieten van de zon en tomatensoep zodat ik dan even een uurtje alleen kan raggen. Veruit ons favoriete restaurant op een berg.

Met partner
Gast478
14 augustus 2014 · 11:00

"Elk jaar als mijn gezin en ik met Pasen gaan skiën in Val Thorens doen we dit aangename restaurant op het begin van de week en als afsluiter van de skiweek. Als je aankomt op het terras is er een ober die je je plaats aanwijst of indien je zelf wenst ergens anders te zitten is dat geen probleem. De service is enorm vriendelijk en geeft het gevoel het erg graag te doen. Het uitzicht van Chalet de la Marine is fantastisch het geeft een beeld over heel de vallei. Ikzelf heb een tartaar van rund gegeten waar niets was op aan te merken, subliem! Je betaald natuurlijk wel meer dan een snelle hap langs de piste maar qua prijs-kwaliteit kan je hier absoluut niet voor sukkelen.
Een geweldige aanrader! "

Met vrienden

Reisplanner Val Thorens

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 49 skihuur winkels in Val Thorens
3
Skilessen
We hebben 23 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.