BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Restaurants Val Thorens

Restaurants Val Thorens

Van afhaalpizza's tot Michelin sterren. In Val Thorens kan je in een veelvoud van restaurants terecht. Natuurlijk houdt het merendeel van de restaurants het bij de traditionele Savoie-kost. Je vindt hier dus veel tartiflette, fondue en raclette. Natuurlijk, zoals in elk Frans gebied zijn de pizza-restaurants ook overal te vinden. De ene keer worden deze maaltijden met meer enthousiasme bereid dan de andere keer. Terwijl de prijs altijd behoorlijk hoog is. Maar er is zeker goed te eten in dit gebied.

Restaurants op de berg

Op de berg vind je verschillende restaurants. In ‘authentieke’ chalets of modern opgezette grote restaurants. Meerdere mogelijkheden om te eten, veel van de maaltijden zijn de traditionele wintersportmaaltijden. Frites met worst, maaltijdsalades of kaasmaaltijden. In die trant. De prijs is altijd aan de (te) hoge kant. Dat is een van de nadelen van dit beroemde skigebied. Ook is de kwaliteit nogal wisselend, van erg goed tot lauwe en zachte frietjes.

Restaurants in het dorp

Val Thorens is een van de weinige Franse ski-gebieden die Michelin sterren heeft. Daarmee is meteen gezegd dat je hier goed kunt eten. Maar op elke hoek van elke straat (en daartussen) vind je restaurants. Het moet wel heel gek lopen wil jij geen restaurant naar wens vinden. Een stuk internationaler dan veel andere gebieden ook. De enige smet van de restaurants hier is de prijs, en de wisselende kwaliteit. Hoe verder je echter van de pistes af bent (en dat is hier nooit echt ver ;-) ) hoe goedkoper het allemaal is.

15 restaurants in Val Thorens

18 pisterestaurants in Val Thorens

Val Thorens reisplanner