Reviews Valtournenche

100% beveelt dit dorp aan. Krijgt een 6.2 op basis van 5 beoordelingen.

Sterke punten: Sfeervol en laag prijsniveau.

Wat vind jij van Valtournenche?

Reviews van gebruikers

Gast724
7 maart 2017 · 14:34

Vrij eenvoudig gebied, wat niet uitblinkt in apres ski gezelligheid. Maar wel rustig, betaalbaar en goed eten natuurlijk.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast561
5 december 2016 · 23:08

Supermooi gebied en heerlijk eten. Inderdaad geen apres ski, maar een echte ski/snowboard liefhebber komt daar niet voor.

Met partnerSkiër
mukkie11 maart 2016 · 21:48

Dit gebied ken ik goed, maar het is al 10 jaar geleden dat ik er was. Het is prachtig, uitdagend genoeg voor mij als gevorderde snowboarder en ver-gevorderde skier. Lange, brede pistes en de dagtocht van Valtournenche-Cervinia-Zermatt en terug is fantastisch! Valtournenche is een leuk authentiek plaatsje. Wij gingen altijd met een zeer grote groep in hotel Bijoux. Gezellig familiehotel en wij maakten onze eigen apres-ski daar. Geen Oostenrijkse taferelen, maar daar kom ik ook niet voor. Een prima gebied voor families, groepen vrienden en gemengde groepen met beginners en ervaren wintersporters. Sneeuwzeker door de hoogte. Volgend jaar ga ik weer, nu met mij zoontje van 5!

Met vriendenSnowboardermeer dan 10 jaar ervaring
Ilja
6 februari 2010 · 16:46

De ideale wintersportbestemming!! We gaan er al jaren heen, zijn op veel andere (bekende) plekken geweest maar valtournenche is perfect! gezellig, familiegebeuren, niet druk en niet de feestmentalitiet die je elder teveel ziet. Als je rustig op niveau wil skien en snowboarden is dit een aanrader. Goede verbinding met Cervinia en Zermatt, sneeuwzeker, goede faciliteiten en gezellige sfeer op de pistes!TOP!

Enige nadeel misschien: het wat verder dan de meeste bestemmingen en daarom zal je ook niet zoveel Nederlanders en Duitsers zien…

Jan
24 december 2008 · 16:20

fanrtastisvh gebied ben 2 x geweest eerst 2006 Breuil Cervinia en 2008 Valtournenche, ga weer in maart. Mooie lange tochten naar Zermatt en omgeving, veel hoogtemeters, veel afstand. Geen vertierzoekende skiers, hoera laat het zo blijven. Enig nadeel is soms pistes dicht i.v.b. met stormachtige wind. Aanrader afdaling Kleine Matterhorn naar Valtournenche fantastisch van 3800 naar 1800 meter.

spider99
23 september 2008 · 21:57

Prachtig rustig dorp , heb daar het perfecte hotel gevonden, s’morgens gebracht worden met de jeep en s’avonds opgehaald bij de lift, geweldig eten. en mooier bijna geen (foute) nederlanders en geen duitsers! echt italiaans berg dorpje. uitgaan … 1 cafe, maar als je komt voor te ski?en rust… GEWELDIG.