Reviews Vent

100% beveelt dit dorp aan. Krijgt een 8.3 op basis van 7 beoordelingen.

Sterke punten: Sfeervol.
Zwakke punten: Weinig après-ski.

Wat vind jij van Vent?

Reviews van gebruikers

Gast365
28 februari 2020 · 17:53

Vent is een super leuk gebied voor gezinnen met kinderen. De 15 km piste wordt elke dag goed onderhouden. Voldoende restaurants in het dorp. Mensen zijn erg vriendelijk

Met familieSkiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast388
4 september 2019 · 20:28

Zeer mooi rustig dorpje voor als je rust wil!!

Met partner
Yannick-De-Wachter
15 februari 2017 · 16:59

Leuk dorp aan het einde van het Otztal , we logeren hier bijna elk jaar.

Skien doen we wel in Obergurgl/hochgurgl aangezien het gebied in Vent wat klein is .

Mensen die voor vent kiezen om te logeren , kunnen kiezen voor skien in Vent, Solden en Obergurgl/ hochgurgl die op een goede 15 min rijden liggen.

Met vriendenSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
jeroenreefman
18 november 2015 · 08:46

Vent is een skidorp wat heerlijk afgelegen ligt.
Echter is het heel fijn als je kinderen hebt die net beginnen met de les. Mocht je toch al wat gevorderde zijn vermeid dit gebied dan.

Restaurants zijn er genoeg en als je echt heerlijk wilt eten beveel ik je Hotel Post. Top

Verder heeft Skischule Vent genoeg skileraren en zijn er in dat team 2 Nederlanders bij. Deze 2 zijn echter waardevol voor dit gebied.

Met vriendenSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Chris
12 maart 2012 · 00:16

Voor het eerst sinds lange tijd weer in Oostenrijk, last minute, na de krokusvak. Mooi dorp, vooral bij binnenkomst. Het hogere gedeelte heeft het langste zon. Enkele eenvoudige pensions en middelgrote 3,4 sterrenhotels, waar we goed gegeten hebben(ook vegetarisch) en niet te duur. Zeer vriendelijk personeel. Geen doorgaand verkeer en daarom heerlijk stil. Een enkele sportwinkel, waar ook wat levensmiddelen te koop zijn. Soms bijna alleen op de piste. Boven aan de lift een hut met fijn terras. Geen muziek!?Wij zijn zeer ervaren en fanatieke skiers, maar we misten het beperkte liftaanbod niet. Prachtige wandelingen en een mooie rodelbaan. Wij gaan meestal naar Zwitserland of Italie, elke keer naar een ander gebied, maar dit bergdorp is werkelijk heel bijzonder. De hoogte(2000m.)is ideaal: sneeuwzeker. Skigebieden in de buurt:Solden is een gigantische ski-kermis met in en voor iedere hut de meest verschrikkelijke keiharde muzak(Guus Meeuwissen enz.), Obergurgl is kleiner maar wel iets fijner. Skibus gratis tussen beide dorpen. De week was zo voorbij… Pak je rust in Vent!

john
21 november 2008 · 00:25

Rustigste dorp van het ?ztal.Leuk om met je kleine kinderen heen te gaan.Na 22.00 niets meer te doen.Wel een leuk dorp om van daaruit met vellen onder de ski’s te gaan toeren.(hutten en zo bezoeken.)

Carloline
1 december 2007 · 18:48

Reeds vier jaar naar Vent geweest, ideaal met kinderen, zeer rustig, geen drukte, prachtige skischool voor kinderen,hotel top maar als je een echte skieer bent zijn er te weinig skiepistes ideaal voor iemand die tot rust wil komen en prachtig landschap! dus enorm goed voor families met kleine kinderen.