Reviews Verbier

83% beveelt dit dorp aan. Krijgt een 8.9 op basis van 9 beoordelingen.

Sterke punten: Gezellige après-ski en enorm sfeervol.
Zwakke punten: Duur.

Wat vind jij van Verbier?

Reviews van gebruikers

Gast256
24 maart 2019 · 19:35

zeer leuk gebied. Wel aan de Verbier kan zitten qua vertrekpunt. Groot deel van het gebied buiten Verbier sleepliften. Veel uitdagende pistes en fantastische skiroutes was er tijdens de jaarlijkse free ride world tour aardig feest in het dorp.

Met vriendenSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Perox
18 februari 2019 · 20:25

Meerdere jaren in Verbier geweest. Mooie pistes welke goed geprepareerd worden. Verder zijn er veel skiroutes (ongeprepareerde pistes) in het gebied welke erg uitdagend zijn. Het dorp Verbier is wel duur!

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast972
2 februari 2019 · 06:11

Ski pas veel te duur voor de infrastructuur

Met vriendenSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast615
19 december 2018 · 10:13

wat een waaaaaanzinnig skigebied… en wat een heerlijk dorp… ja duur maar goed je kan het zelf zo gek maken als je wil. wij huren al 25 jaar chalet in Verbier en ga en wil er ook nooit meer weg. Wat een heerlijke week elk jaar met gezin en familie.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast808
1 maart 2013 · 21:27

Wij zijn als gezin dit jaar voor het eerst in Verbier geweest en dat was een zeer aangename verassing. Pistes liggen er perfect en verzorgd bij, er zijn genoeg uitdagingen en het dorp zelf is prettig modain. Prins Harry was er ook ?

Met familieSnowboarder6 tot 10 jaar ervaring
Gast212
9 januari 2013 · 16:42

ik wil even reageren op de ervaring hier voor, daar wordt gezegt dat het niet echt iets voor apres-ski gangers is. maar verbier heeft wel degelijk een fantastisch nachtleven met verschillende barren, clubs en festivals. dus ook voor de ski/snowboarder die nog wel een drankje lust kom je in verbier echt niets tekort.

Met vriendenSnowboardermeer dan 10 jaar ervaring
Anoniem
8 december 2010 · 12:19

Ik kom al 35 jaar in de 4 Vallées en ben ook al in heel veel andere gebieden geweest in o.m. Zwitserland, Frankrijk, Amerika en Canada. Ja - ik hou van afwisseling. Maar de 4 Vallées is toch wel een absolute topper voor ERVAREN SKIERS! Er zijn nergens anders zoveel uitdagende afdalingen als in dit gebied, Mont Fort, Mont Gelé, Tortin, Plan du Fou, Stairways to Heaven en dan de prachtige afdalingen aan de achterzijden zoals Vallon d’Arby of l’Eteygyon.
Het klopt ook dat het geen geschikt gebied is voor toeristen die gaan “skien” voor de apres ski. Maar je kan er wel uitstekend eten, zowel on als offpiste. En ja een abonnement voor het hele gebied is een groet uitgave, maar daar krijg je dan ook wel iets exceptioneels voor terug. Koop je een kaart en maak je geen gebruik van de mogelijkheden dan is het natuurlijk duur.