Cabane de Mont Fort in Verbier

Krijgt een 10 op basis van 1 beoordeling

Contactgegevens

Website

http://www.cabanemontfort.ch/

Wat vind jij van Cabane de Mont Fort?

Evaringen van gebruikers

Rubenschepens
24 september 2014 · 21:54

Hoi allemaal,

Ik kom al 18 jaar in les 4Vallees en dit is echt het beste resaurant in het gehele 4Vallees, hij staat bij mij op nummer 1 voor 2 La Marmotte en 3 Chez Danny.

Om bij de Cabane De Mont Fort te komen moet je eerst met de grote gondel naar Col des Grentianes je staat dan op 2950 meter super gaaf!! ( als je een gevorderde skiër bent ga dan zeker door naar de top van de Mont Fort op 3300 meter en geniet hier van het mooiste uitzicht van het skigebied en een waanzinnige (ook moeilijke afdaling)) Vanaf de Grentianes ga je via een rode piste naar beneden en onderweg kom je Cabane de Mont Fort tegen.

Cabane De Mont Fort heeft een groot terras waar je een geweldig uitzicht hebt op verschillende bergen waaronder de Grand Combin. Bij slecht weer kan je ook binnen zitten in een hele gave oude Zwitserse berghut met authentieke kenmerken (reserveren kan niet dus je moet wel een beetje geluk hebben en wat vroeger gaan).

Bij Cabane de Mont Fort moet je bestellen bij een balie en zodra het klaar is wat vrij snel gaat wordt je nummer omgeroepen en kan je het weer afhalen hierdoor gaat het allemaal erg snel en is je eten toch ook erg lekker. Er is een uitgebreide kaart met voor ieder wat wils, maar je moet hier zeker de Zwitserse Croutes proberen mijn familie en ik zijn van mening dat ze hier de lekkerste Croutes verkopen.

Na het eten ski je zo weer terug richting La Chaux en kan je vanaf daar weer makkelijk het hele gebied in.

Kortom ben je in 4Vallees dan moet je hier geweest zijn!!

Met familie

Reisplanner Verbier

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 18 skihuur winkels in Verbier
3
Skilessen
We hebben 17 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.