La Marmotte in Verbier

Krijgt een 10 op basis van 1 beoordeling

Wat vind jij van La Marmotte?

Evaringen van gebruikers

Rubenschepens
24 september 2014 · 21:46

Hoi allemaal,

Ik kom al 18 jaar in 4Vallees en nu zijn we aanbeland bij mijn nummer 2 ( 3= Chez Danny en 1 Cabanne de mont Fort) van dit skigebied La Marmotte!!

La Marmotte licht op een mooie zuidhelling dus als de zon schijnt zit je op het terras lekker in de zon. Hier heb je een geweldig uitzicht op de altijd mooie Grand Combin. Maar wees niet getreurd bij slecht weer kan je lekker binnen zitten in een mooie authentieke Zwitserse berghut met houten muren daken en vaak brand er een lekker houdvuurtje.

Het restaurant heeft zeer goede bediening maar is daardoor wel weer aan de dure kant. Er is een goede menu kaart met vele keuze met ook nog kindergerechten voor de kleine onder ons. Voordat je iets besteld krijg je altijd een kleine cadeautje van hun in de vorm van wat stukjes vlees en plakjes kaas, je voelt je echt welkom als je daar zit. Een echte aanrader op de kaart is de Salade du Chev. Je krijgt dan een geweldig lekkere salade en een stukje brood erbij. Deze salade kost wel 26 Zwitserse frank maar dit is het meer dan waard.

Als je hier zit neem dan ook een lekker toetje en de tijd voor een kopje koffie of iets dergelijks. Voor de kinderen is buiten een soort speeltuin waar ze zich wel even kunnen vermaken.

Vanuit La Marmotte vertrekt een erg leuke ski-toer met van die gele palen richting het dorp verbier, deze is af te raden voor beginners en ook als het erg warm is kan je deze ook beter niet doen aangezien deze de hele dag in de zon licht en dus later op de dag niet erg leuk meer is. Maar is er verse sneeuw of een koude dag ga dan echt deze toer doen want dat is echt genieten.

Als je geen gevorderde skiër bent moet je wel een klein stukje een pad aflopen richting de piste dit gaat licht omhoog maar goed na zo’n heerlijke maaltijd heb je dat er echt wel voor over. (denk aan 3-4 minuutjes lopen)

Het is ook belangrijk dat je reserveert als je wilt gaan eten bij La Marmotte, het restaurant heeft niet een heel groot terras en binnen is ook maar beperkt plek.

Geniet ervan!!

Met familie

Reisplanner Verbier

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 18 skihuur winkels in Verbier
3
Skilessen
We hebben 17 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.