Chalets Veysonnaz

In Veysonnaz ‘stikt’ het van de chalets. Je kunt hier gedeeltes van een chalet huren als appartement, maar ook hele chalets horen bij de mogelijkheden. Je kunt bijna elke luxe en mate van voorzieningen vinden. Ook zo goed als elke grote chalet is te vinden. De authentieke Walliser chalets zijn namelijk behoorlijk aan de maat. Gelukkig worden er ook kleinere chalets voor wintersporters gebouwd, want niet iedereen gaat met 10 man op wintersport.

Prijsniveau

Een heel chalet huren kost altijd best veel geld, maar als je de prijs per persoon gaat uitrekenen valt het over het algemeen altijd best mee. In Veysonnaz zijn de prijzen echt Zwitsers, maar verhouden zich behoorlijk goed ten opzichte van Nendaz en zijn vele malen goedkoper dan Verbier. Maar je zit wel minder centraal in het skigebied.

Tips

Wil je in een chalet zitten maar zelf niet in de keuken staan? Dat kan prima, wat in Veysonnaz vind je verschillende catered chalets. Ideaal als je wel de intimiteit van een chalet wilt maar niet het hele huishouden wilt doen.

Zoek met uitgebreide filters
chaletChalet Aosta ****
118x bekeken
Details
3 slaapkamers
€ 4083
(€ 2042 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)
chaletChalet Chèvre d’Or
Erg goed
1x bekeken
8.3
Details
1 slaapkamer (230m²)
€ 5231
(€ 2616 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)