Restaurants Veysonnaz

In Veysonnaz vind je alle typische Zwitserse bergrestaurants en enkele gebruikelijke ‘snacks’ de keuze tussen verschillende keukens is wel veel minder uitgebreid dan in Nendaz of Verbier. Veel kaas, aardappelen en lokale pasta vind je in de restaurants. Evenals het Grisons-rundervlees, een echte aanrader. Als je hier gaat tafelen. Kies dan ook zeker voor een wijn uit de Rhône vallei onder het skigebied, vooral de Pinot Noirs zijn erg goed!

Restaurants op de berg

In Veysonnaz heb je bijna meer keuze op de piste dan in het dorp. Van de authentieke chalets die zijn omgebouwd tot restaurant zoals de La Combyre, tot het originele format van het Tipi restaurant waar je voordat de après-ski losbarst een stuk pizza kunt halen. Verder vind je in de verschillende restaurants vooral de voedzame bergmaaltijden zoals fondue maar een bord friet of een hamburger is ook altijd mogelijk.

Restaurants in het dorp

In het dorp vind je minder restaurants dan in bijvoorbeeld Nendaz of Verbier, maar genoeg voor een gezellige avond uit eten. De keuze beperkt zich voornamelijk tot de typisch Zwitserse bergrestaurants en een enkele pizzeria. Het standaard aanbod als het ware. De kwaliteit van het eten, en zeker de lokale spijzen, is er hoog. Dus twijfel geen moment om een avondje te gaan eten.

Prijsniveau

Uit eten in Zwitserland is niet goedkoop, maar eigenlijk valt het in de 4 Valleien nog best mee. Maar goedkoop is het allemaal niet en wintersporters die hiervoor alleen in Oostenrijk zijn geweest zullen zeker schrikken van de prijzen die de restaurants hier vragen.

8 pisterestaurants in Veysonnaz

Snowbar Le Tipi
La Cabane de la Matze
Le Mont Rouge
Remointze
Les Caboulis
2 reviews
Pinocchio
Les Chottes
2 reviews
La Combyre

13 restaurants in Veysonnaz

La Godille
Joyce O’Sullivans
La Luge
La Cambuse
Magrappé
La Terrasse
In Tché No
La Maya
Greppon Blanc
Chalet Royal
Auberge de l’Ours
Café Bon Vin
La Tanière
1 review

Veysonnaz reisplanner

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 16 skihuur winkels in Veysonnaz
3
Skilessen
We hebben 17 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.