Hecherhütte in Viehhofen

Krijgt een 9.3 op basis van 3 beoordelingen

Contactgegevens

Website

http://www.hecherhuette.de/

Wat vind jij van Hecherhütte?

Evaringen van gebruikers

Nelson1002
11 maart 2015 · 18:58

De Hecherhütte is een authentieke berghut gelegen aan de afdaling 68 naar viehhofen. Afdaling 68 naar viehhofen is een prachtige blauwe afdaling die helaas niet altijd open is aangezien het een zuidhelling is en er nauwelijks gebruikt wordt gemaakt van sneeuwkanonnen.

Maar wanneer deze afdaling open is, is het zeker de moeite waard om deze afdaling te nemen en even langs te gaan bij de Hecherhütte voor een Hecherfeuer. Dit is een schnaps die aangestoken wordt en dan enige tijd brand voordat je hem drinkt. Over het eten kan ik niets zeggen omdat wij deze berghut alleen bezocht hebben aan het einde van de dag (verblijf in Viehhofen). Als de après-ski net zo goed is als het eten dan moet dat helemaal goed komen!

Het enigste nadeel van de Hecherhütte is naar mijn mening de ligging. Het ligt aan een piste die vaak gesloten is en die niet terug komt bij een lift. Overigens gaat dit veranderen wanneer de verbinding met zell am see wordt gemaakt. Dan komt er een lift van Viehhofen naar zell am see en een lift van Viehhofen naar de Poltenlift.

Met vrienden
Sarah
8 maart 2015 · 08:53

Superleuke plaats om te stoppen langsheen de mooie dalafdaling richting Viehhofen.(deze is niet veel open maar echt een aanrader indien hij open is!) Jarmila en haar crew staan steeds klaar om je te ontvangen en de après ski is super gezellig!
Niet vergeten een lekkere Hecherfeuer- schnapps te bestellen!

Met partner
Gast485
14 augustus 2014 · 10:54

Ik zou het eigenlijk niet moeten vertellen, want het wordt er steeds drukker. Aan de prachtige afdaling naar Vorderglemm ligt dit hutje met dd lekkerste steak van Oostenrijk (alleen op bedtelling verkrijgbaar). Daarnaast dd lekkerste schnapps ‘hecherfeuer’ om mee af te sluiten.

Reisplanner Viehhofen

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 40 skihuur winkels in Viehhofen
3
Skilessen
We hebben 30 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.