noorwegen

Dit onderwerp gaat over de bestemming Voss Resort

wij zouden graag naar noorwegen gaan skiën in februari. is er iemand die ons wat info kan geven? waar is het het beste? hoe zit het met de logies?
thanks

wij zouden graag naar noorwegen gaan skiën in februari. wie kan ons wat info geven? waar is het het beste? hoe zit het met de logies?
thanks
chris

oeps nu staat het er twee maal.
sorry

Dat is niet erg. Lees de verhaaltjes over de Noorse skigebieden op deze site eens: https://www.wintersport.nl/skigebieden#filter:eyJjb3VudHJ5Ij…

Als dat nog niet genoeg is, kan je eens kijken bij de concurrent op: http://www.snowplaza.nl/bestemmingswijzer-skigebied/…

Of op de ‘onafhankelijke’ (not!) site http://www.visitnorway.com/nl/Activiteiten/Actieve-vakantie/…

Je kunt het beste voor een weekje skien a in Trysil, Hemsedal of oppdal andere gebieden zoals Hafjell en Kvitfjell zijn zeker ook leuk maar te klein voor een week. Trysil is het snelst bereikbaar. vlucht via klm en dan de directe bus (+2,5 uur), Hemsedal daarna maar is wel nog een 4 uur durende auto trip vanaf Gardermoen, geen direct aansluiting met bus beschikbaar. naar Oppdal kan je snel komen vanaf trondheim alleen moet je een binnelandse vlucht pakken. of de je neemt de trein (5 a 6 uur).
Trysil en Hemsedal hebben packages boekbaar op http://www.skistar.com.

Het overnachtings aanbod zijn bijna altijd ski-in ski-out appartementen aan de piste of losse cabins aan de piste.
Succes!

Een oude draad, maar ik wou Martijn even bedanken. Dat is precies de informatie die ik zocht – grootte en bereikbaarheid. Thanx!

Plaats een reactie