BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Wagrain

Accommodaties Wagrain

Wagrain ligt zeer centraal in de Salzburger Sportwelt en is behoorlijk populair bij Nederlandse wintersporters. Het is een van de grotere dorpen in de regio en dat is terug te zien in de faciliteiten. Wagrain heeft veel accommodatie, maar heeft wel z'n dorpse karakter weten te behouden. Dat aangevuld met gezellige après-ski, een zwemparadijs en een mooi skigebied zorgt ervoor dat Wagrain hoog scoort in de lijstjes van vele wintersporters.

Prijsniveau

Wagrain is geen bijzondere prijzige bestemming. Aan de andere kant is Wagrain natuurlijk wel iets prijziger dan de kleinere dorpen die deel uitmaken van de Salzburger Sportwelt. Op het gebied van accommodatie kan je in Wagrain alle kanten op. Je vindt hier wat luxere viersterren hotels, maar ook goed te betalen appartementen.

Tips

In de wijk Kirchboden zit je het dichtst bij de liften. Omdat Wagrain ongeveer in het centrum van de Salzburger Sportwelt ligt kan je twee kanten op. De Flying Mozart brengt je richting Flachau, de Grafenbergbahn juist richting St. Johann im Pongau.

Accommodatie thema's