Hotels Wagrain

Wagrain ligt in het centrum van de Salzburger Sportwelt en het zal je niet verbazen dat je veel hotels in dit dorp vindt. Wagrain is nog zo’n heerlijk Oostenrijks dorp, waarbij de meeste gebouwen een traditioneel Oostenrijks uiterlijk hebben. Hoewel Wagrain zeker geen kleine plaats is, heeft het wel z’n dorpse karakter weten te behouden. De sfeer van het dorp in combinatie met de gezellige après-ski en voorzieningen zoals een groot zwembad zorgen ervoor dat Wagrain hoog scoort bij vele wintersporters.

Prijsniveau

Vrijwel alle hotels in Wagrain hebben drie of vier sterren en de hotels liggen behoorlijk verspreid door het dorp. Het is niet zo dat Wagrain een heel duur dorp is, maar je kan je voorstellen dat de hotels in Wagrain wel net even wat duurder zijn dan de hotels in dorpen die wat minder centraal in het skigebied liggen.

Tips

De skiliften in Wagrain gaan op twee punten omhoog. Met de Flying Mozart ga je richting Flachau en de Grafenbergbahn brengt je richting St. Johann. Dankzij de G-Link gondel, die hoog boven het dorp zweeft zijn de twee bergen per lift met elkaar verbonden. In de wijk Kirchboden zit je relatief dicht bij de liften, maar Wagrain heeft een goed systeem van skibussen wanneer je in een ander deel van het dorp verblijft.

Zoek met uitgebreide filters
hotelHaus Hubertus
Erg goed
38x bekeken
8.1
  • Wagrain
  • 300m van het centrum Wagrain
Details
1 slaapkamer (65m²)
€1349
(€675 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (4)
hotelWanderhotel Erika ***
Fantastisch
26x bekeken
9.3
  • Wagrain
  • 160m van het centrum Wagrain
Details
ontbijthalfpension1 slaapkamer (48m²)
€1853
(€927 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (6)