Gipfelstadl in Wagrain

Krijgt een 10 op basis van 1 beoordeling

Contactgegevens

Website

http://www.gipfelstadl.at/

Wat vind jij van Gipfelstadl?

Evaringen van gebruikers

Lisa.
30 november 2014 · 22:54

Komende vanuit Wagrain vind je vrijwel bovenaan de Flying Mozart de gezellige tent Gipfelstadl, vanuit Flachau neem je de oranje starjet 3 en steek je over richting Wagrain waarbij je aan je rechterhand deze gezellige tent vind die niet te missen is mede vanwege de oude reddingshelikopter die toebehoort aan het interieur van deze tent.

Gipfelstadl heeft een ruim terras waar het goed vertoeven is, als het iets frisser wordt zorgen ze voor fleecedekens en kan je nog steeds heerlijk buiten zitten en genieten van de frisse berglucht. Mocht het te koud zijn om buiten te zitten begeef je dan naar de sfeervolle ruimte binnen waar de echte Oostenrijkse gemütlichkeit heerst en er intens wordt meegeleefd met de vaderlandse sporters die aantreden tijdens een van de Weltcupwedstrijden die uiteraard uitgezonden worden. Het enige nadeel is dat de binnenruimte wat kleiner is dan het terras en je soms dus teleurgesteld wordt omdat er geen plek meer is.

Voor de snelle hap doet een Bosna het altijd goed (stokbrood met een heerlijke worstje en saus) en meestal kan men het dan niet laten om er nog eentje te bestellen. Aan het einde van een lange maar mooie werkdag maak je de skileraren niet blijer dan met dit broodje!

Gipfelstadl heeft een gevarieerde kaart waar voor iedereen iets lekkers op te vinden is. Typische Oostenrijkse gerechten kunnen besteld worden maar ook patat met chickenwings is mogelijk. Mocht je kaiserschmarrn bestellen en niet kunnen kiezen tussen appelmoes en de bessen voor erbij dan is dit geen probleem en krijg je het gewoon allebei. Verkijk je niet op het portie, deze kaiserschmarrn is zo lekker dat je sneller volzit dan je zou willen.

Heb je heerlijk vocht bijgetankt en je buikje rond gegeten dan staat daarna nog het toetje op het programma met een heerlijke lange afdaling via de Flying Mozart of Rote 8er. Kan je gelijk knallen en alle energie die je net weer hebt opgedaan eruit gooien!

Met vrienden

Reisplanner Wagrain

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 28 skihuur winkels in Wagrain
3
Skilessen
We hebben 28 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.