Pensions Wagrain

Wagrain is een populair dorp dat deel uitmaakt van de Salzburger Sportwelt. Het zal je dan ook niet verbazen dat je in Wagrain een mooi aanbod van pensions vindt. Wagrain is zo’n typisch Oostenrijk dorp, waar de pensions zo op een ansichtkaart kunnen. Het is dat Heidi uit Zwitserland komt, want de kans is groot dat ze zo d’r intrek in een pension in Wagrain zou nemen. Geef d’r eens ongelijk. Een mooi skigebied, gezellige après-ski en een groot zwembad voor het hele gezin.

Prijsniveau

Je zal in Wagrain zeker nog wel wat geld overhouden voor wat biertjes tijdens de après-ski, want je betaalt hier zeker niet de hoofdprijs voor een pension. Echt heel goedkoop is het daarentegen ook niet, want je verblijft wel midden in een van de meest populaire skigebieden van Oostenrijk.

Tips

Pensions in de wijk Kirchboden liggen het dichtst bij de Flying Mozart lift. Tegenwoordig zijn de twee bergen van Wagrain (de Griessenkareck en de Grafenberg) met de G-Link gondel, die hoog boven het dorp zweeft, met elkaar verbonden. Dat scheelt weer een ritje door het dorp met de skibus.

Zoek met uitgebreide filters