BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Chalets Warth

Chalets Warth

Het sneeuwzekere Warth ligt diep verscholen in de Vorarlberg. Dankzij de ligging op zo'n 1500 meter én het feit dat Warth een echt 'schneeloch' is zorgt ervoor dat de kans groot is dat je hier behoorlijk wat sneeuw op het dak van je accommodatie hebt liggen. Warth is dus een goede bestemming om in een chalet te verblijven, want laten we eerlijk zijn, een eigen chalet met ook nog eens een flinke lading sneeuw, dat is voor vele wintersporters een ideaalplaatje.

Prijsniveau

Waar je bij de buren in Lech de hoofdprijs betaalt voor een chalet, is het in Warth geen probleem om een 'Ferienwohnung' te vinden voor een zeer schappelijk bedrag. Het grote voordeel is dat het enigszins beperkte skigebied van Warth tegenwoordig verbonden is met dat van Lech, zodat het aantal pistekilometers nu zelfs de meest vakantie wintersporters aan zal spreken.

Tips

Warth is een rustig en redelijk uitgestrekt dorp. Verwacht hier geen drukke après-ski (hoewel je er wel degelijk een biertje kan drinken), maar vooral rust in de avonden. Ook de lift ligt net even buiten het dorp, dus kijk goed naar de ligging van je chalet.

Accommodatie thema's