BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Warth

Reviews Warth

60% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.3 op basis van 3687 reviews.

  • Sterke punten: Goede locatie in het skigebied, kindvriendelijk en eenvoudig bereikbaar.

Wat vind jij van Warth?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast694
    Gast694 13 februari 2020 · 21:47

    Saai skigebied, weinig hutjes geen bomen wel mooie lange pistes. Verbinding naar Arlberg is top maar je zit helemaal aan het uiteinde en als je op tijd weer terug wilt zijn dan kun je nooit het hele gebied bereiken (St. Anton). Wij hadden steeds harde, stormachtige wind en dan was de verbinding niet open. Haal je het niet of de verbinding sluit dan blijf je hangen in Lech en er is geen bus om terug te komen.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast201
    Gast201 7 januari 2019 · 20:58

    Fijn en rustig skigebied met hele goede aansluiting naar Lech en Sankt Anton. Bus vanuit het Lechdal stopt bijna letterlijk voor de skilift, geen druktes in de ochtend. Als je naar Lech bent gegaan, MOET je uiterlijk om 16.00 uur weer de lift naar Warth nemen, anders wordt het een dure overnachting in Lech. Ik kom er al vele jaren en blijf terugkomen.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast484
    Gast484 1 maart 2018 · 12:21

    Rustig skigebied, mooie afdelingen en een makkelijke verbinding naar Lech en Sankt Anton. Ik kom hier al jaren, en ga graag terug naar dit gebied.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • KirstenDeLaet
    KirstenDeLaet 31 december 2017 · 03:34

    Fantastisch skigebied welk ik ken als mijn broekzak. Mijn eerste ervaring met Warth-Schröcken dateert alweer van begin jaren '90. Ik heb het gebied zien uitgroeien van een kleinschalige skilift tot één van de beste ter wereld. In het begin was Steffisalp een enkelzitje waar je op koude dagen een wollen dekentje over je benen kon hangen. Inmiddels is deze skilift uitgegroeid tot een 4SSL. Ik vind het persoonlijk niet ideaal voor de beginnende skiër omdat er veel steile pistes zijn ook al hebben ze blauw als markering. Het gebied is dus eerder voor de gevorderde tot ervaren skiër weggelegd. Ook al gaat men prat op de sneeuwzekerheid, vorige winters was het bij momenten toch wel kantje boordje en kwam op de zuidelijk gelegen hellingen vaak het gras reeds piepen doorheen de te dunne sneeuwlaag. Maar wie het gebied kent heeft daar geen problemen mee en weet perfect the places to be zijn. Deze zijn ook vaak rustiger waardoor je vaker alleen op de piste bent. Logeren doen we niet in Warth maar iets verderop in het wondermooie Lechtal dus kan ik geen aanbevelingen doen i.v.m. hotels/appartementen.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast995
    Gast995 23 maart 2015 · 20:13

    Afwisselende pistes, snelle liften, groot skigebied, gezellig, dicht bij Nederland, redelijk goedkoop eten op en naast de piste. Ik zou Warth aan iedereen aanraden die niet perse Le Mur Suisse achtige buckelspistes wil rijden of Nederlandse hitjes wil meebleren zoals in Gerlos of Westendorf.

    Met vrienden Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast100
    Gast100 3 maart 2014 · 22:44

    Skieen was helemaal goed, mooie pistes, genoeg om te kiezen qua routes voor een gemiddelde skiër. Sinds deze winter een lift naar Lech erbij, wat de keuzemogelijkheid qua pistes doet toenemen. Zeer geslaagd. Wel een erg dure Spar in Warth: Dit bleek bij navraag bij diverse mensen helemaal geen Spar te zijn! Gewoon een familiebedrijf dat met heel dure artikelen en een illegaal aangetimmerd Spar-bord net doet of ze bij de supermarktketen horen. Alleen toeristen komen in die winkel: de locals weten allemaal hoe het zit maar kunnen er al jaren niets tegen doen (blijkt bij navraag).

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • jean-claude
    jean-claude 20 maart 2011 · 11:44

    Dit is weer echt zo'n gevalletje nederlands beste dave,graag voor een knaak op de 1e rij zitten.Kom zelf al elf jaar in warth altijd voldoende sneeuw en goed onderhouden pistes,prijs voor een biertje valt mee tussen de 4 en 6euro ga eind maart altijd naar zermatt daar ben je aanzienlijk meer kwijt voor dave nog een tip ga naar winterberg of brixen kost de helft en sta je lekker tussen de nederlanders excusief skieen kost een beetje

  • jean-claude
    jean-claude 20 maart 2011 · 11:44

    Dit is weer echt zo'n gevalletje nederlands beste dave,graag voor een knaak op de 1e rij zitten.Kom zelf al elf jaar in warth altijd voldoende sneeuw en goed onderhouden pistes,prijs voor een biertje valt mee tussen de 4 en 6euro ga eind maart altijd naar zermatt daar ben je aanzienlijk meer kwijt voor dave nog een tip ga naar winterberg of brixen kost de helft en sta je lekker tussen de nederlanders excusief skieen kost een beetje

  • dave
    dave 13 maart 2011 · 22:44

    zijn net vrienden weg geweest, niveau hoog tot matig, alle hebben hier goed kunnen skieen,hoewel voor de betere skier er eigenlijk te weinig piste kilometer is. Veel blauw veel rood naar mijn mening ook blauw. Après ski..... Wat drinken in de app net zo leuk denk (niet veel te beleven ) winkels bieden je genoeg voor de week door te komen. Al met al een leuk gebied. Toch vrij prijzig

  • constant
    constant 4 januari 2010 · 20:36

    warth is een echt bergdorp waar je niet al te veel van moet voorstellen. van alles is hier een beetje. er is 1 spar. 2 sportwinkels. 1 delicatesse winkel. verder aleen slaapaccommodatie's en een vvv en een bank. alles is hier op loopafstand te doen. door vrijwel het hele dal rijdt een ski-bus.

>