BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Westendorf

Accommodaties Westendorf

Aan accommodaties geen tekort in Westendorf. Dit dorp is vooral bij Nederlandse wintersporters zeer populair en je vindt hier dan ook een groot aanbod van hotels, appartementen en pensions. Zeker in de vakantieperiode zijn de accommodaties in Westendorf altijd snel volgeboekt. Soms lijkt het wel of het in Westendorf belangrijker is dat de accommodatie dichtbij de après-ski ligt in plaats van bij de skiliften!

Prijsniveau

Het prijsniveau van accommodatie in Westendorf is zeker niet hoger dan het gemiddelde skigebied in Oostenrijk. Uiteraard hangt het natuurlijk helemaal af welk type accommodatie je in Westendorf zoekt en wanneer je op vakantie naar Westendorf gaat, maar je kan hier voor niet teveel geld een leuk pension vinden of juist flink wat uitgaven in een luxe viersterren hotel.

Tips

Een leuke accommodatie in Westendorf zijn de appartementen van Kleinpriel. Deze appartementen liggen boven het dorp, direct aan de piste en op de bovenste verdieping van een boerderij. Zoek je het wat luxer dan is hotel Schermer een goede optie!

Accommodatie thema's