Sonnalm in Westendorf

Wat vind jij van Sonnalm?

Evaringen van gebruikers

Gast753
17 november 2017 · 19:48

Elke dag is het een feestje om hier e mogen eten tijdens onze wintersport vakantie, wat je ook besteld het is allemaal even lekker
een echte aanrader.

Horer
14 november 2017 · 17:21

Prima eten maar verwacht niks bijzonders hier!

Paul196723 november 2014 · 02:01

Geheel eens met TIM over zijn review, mooie keuken, niet te duur, prima porties en authentieke sfeer, goede vriendelijken en snelle bediening…Verder heb je ook een mooie blik op de piste, die voorlangs komt…alhoewel…val niet op de piste, want je eindigt al glijdend perfect net voor het terras…euh… PS, onderstaande foto is de juiste lokatie, foto hierboven geplaatst is niet correct

Met vrienden
Tim.
26 september 2014 · 17:17

Prima familierestaurant is de Sonnalm, net voordat je het middelstation van de Alpenrosebahn nadert vanaf de rode 110 ligt dit restaurant. Vroeger ging vanuit dit punt ook de 1persoonslift naar de Choralpe omhoog.

Het restaurant heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en is gericht op de Oostenrijkse keuken en kindermenu’s. De hoeveelheid is ook prima.

Voor families met niet skiers een hele mooie locatie om met elkaar af te spreken om wat lekker te eten 's samen of in de namiddag wat te drinken. Want het bevind zich op steenworp afstand van het middelstation. Lopen is niet meer dan 50 tot 100m.

Pas wel op, het is op een geliefde plek en de skischolen maar ook grote groepen eten hier. Een tip is dan ook om op tijd te komen rond half 12 tot 12u om te eten, daarna is het tot half 2 vaak erg vol en moet je aardig zoeken naar een plekje.

Dat mag de pret hopelijk niet druk!

Met familie

Reisplanner Westendorf

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 34 skihuur winkels in Westendorf
3
Skilessen
We hebben 14 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.