Brauhaus - Neue Mitte in Winterberg

Krijgt een 4 op basis van 2 beoordelingen

Contactgegevens

Website

http://www.neuemittewinterberg.de/

Adres

Untere Pforte 4 Winterberg

Wat vind jij van Brauhaus - Neue Mitte?

Evaringen van gebruikers

Gast714
25 februari 2017 · 15:33

Met 8 personen gegeten bij Neue Mitte, Untere Pforte 4, in Winterberg. Het ziet er van buiten gezellig uit. In de serre, die lekt op een aantal plaatsen, zit je op tuinstoelen. Drankjes en een voorgerecht met brood besteld. De ober was het voorgerecht helaas vergeten. Na enkele happen van mijn hoofdgerecht beet ik op iets hards. Glas! In mijn eten zaten stukjes glas! Hevig geschrokken liet ik dit zien aan de bediening. Die wist niet goed hoe te reageren. Mijn gerecht werd vervangen maar het smakelijk eten was ons vergaan. Uiteraard ook de kinderen die mij een stukje glas uit mijn mond zagen halen. Ik ben blij dat dit niet bij één van de kinderen gebeurde!

De rekening kwam zonder excuus of compensatie. Ik vond dit niet netjes en heb naar de eigenaar gevraagd. Hij reageerde nauwelijks. Schrok niet. Hij vertelde mij dat er glas was stukgevallen, maar wist niet precies waar de scherven terecht waren gekomen? Als er dan eten in de buurt staat, dan neem je als eigenaar toch geen risico? Glas in het eten lijkt mij een nachtmerrie voor je restaurant? Je brengt je gasten in gevaar. Het deed de eigenaar niets! Hij keek naar de bon, liep naar achteren, maar geen excuus, toenadering of compensatie. Nadat hij geen toenadering zocht vroeg ik wat ik als regelmatige Tripadvisor reviewer moest schrijven? Hij noemde mijn vraag een bedreiging. Ik zie het als een geboden kans om een geschrokken klant gerust te stellen en begrip te tonen. Ik deed nog een poging en vroeg hem hoe hij zou reageren als hij glas in zijn eten zou krijgen in een restaurant. Hij wilde het gesprek niet meer aan. Het gaat mij niet om geld. De Jager Schnitzel was € 12,90!? Het gaat om gezondheid en omgaan met een klant. Gasten moeten kunnen vertrouwen op een veilige, hygiënische maaltijd zonder glas.

Iemand die een restaurant runt en dat anders ziet is een gevaar en schande voor het vak. Als glasscherven in eten niet bijzonder zijn, en je gaat hierover in discussie met je klant, hoe gaat dit restaurant dan om met andere zaken? Mijn tip: loop er met een grote boog omheen. Ik durf hier niet meer te eten en al helemaal niet met kinderen! Er zijn genoeg veilige en vriendelijkere alternatieven in Winterberg. Excuus voor deze wat langere review, maar dat was helaas nodig om een eerlijk beeld te schetsen.

Gast723
18 december 2016 · 15:29

Heerlijk eten, flammkuchen in diverse soorten, heerlijke burgers voldoende keuze. Aanrader

Reisplanner Winterberg

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 7 skihuur winkels in Winterberg
3
Skilessen
We hebben 7 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.