Glocknerhaus in Zell am See

Krijgt een 6.7 op basis van 3 beoordelingen

Wat vind jij van Glocknerhaus?

Evaringen van gebruikers

Gast463
30 maart 2016 · 22:44

Lekker eten voor een goede prijs, vermijd wel de drukke tijdstippen. Wanneer het erg druk is kan het hier erg chaotisch zijn. Met mooi weer wanneer je buiten kunt eten is dit geen probleem. Wanneer het slecht weer is en iedereen zit binnen kun je soms lang moeten wachten op een tafeltje. Maar wanneer je op de schmittenhohe bent moet je hier zeker een keertje eten.

Met familie
Gast502
5 januari 2016 · 11:54

Kom hier al 10 jaar iedere wintersport vakantie met veel plezier eten. Terwel aan het eten bent kan je genieten van het uitzicht op Kitzsteinhorn. Soms gaat er wel iets fout met de bediening maar dat vind is ook niet erg als je ziet hoe druk het is er kunnen rustig in totaal 200 man zitten op de top drukte(tussen 12 en 1 uur) en dit restaurant is ook 1 van de weinig op de berg of omgeving waar er nog bediening is.

Met familie
Gast637
4 januari 2015 · 13:34

Verschrikkelijk!! Slechte bediening, krijgt niet wat je besteld (hadden vele mensen last van), niet stressbestendig personeel. Eten wordt niet warm opgediend en als je er wat van zegt dan wordt je zonder pardon de huid volgescholden. Absolute AFrader

Met vrienden
M167914 september 2014 · 19:47

Leuk restaurantje. Met het standaard piste - eten, wel goed van smaak! Goede prijs. Vaak live muziek op het terras (toen wij er waren hadden ze elke dag wat anders qua muziek), wat wel erg gezellig is! Komen veel skiklassen vanwege locatie en prijs.

Met vrienden

Reisplanner Zell am See

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 23 skihuur winkels in Zell am See
3
Skilessen
We hebben 22 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.