BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Zell am Ziller

Accommodaties Zell am Ziller

Zell am Ziller is een populair dorp in de Zillertal Arena. De lift die je het skigebied in brengt ligt aan de rand van het dorp (en eigenlijk niet heel erg in de buurt van de meest accommodatie in Zell am Ziller), maar jaarlijks kiezen heel veel wintersporters ervoor om hun vakantie door te brengen in accommodatie in Zell am Ziller. De reden? Het dorp is gezellig, ziet er typisch Oostenrijks uit, maakt dus deel uit van de Zillertal Arena en het is een stuk goedkoper dan het hoger gelegen Gerlos. Je vindt in Zell am Ziller heel veel verschillende soorten accommodatie, variërend van hotels, appartementen, pensions en chalets in alle prijsklasses.

Prijsniveau

Het prijsniveau van de accommodatie is zonder twijfel een belangrijke reden waarom veel wintersporters kiezen voor een verblijf in Zell am Ziller ten opzichte van een verblijf in Gerlos of Königsleiten. Zell is simpelweg goedkoper. Dat komt voornamelijk omdat je in Zell in het dal aan het skigebied verblijft en niet op de berg in het skigebied. En dat kan dus behoorlijk wat euro’s schelen.

Tips

Er is in Zell am Ziller heel veel accommodatie te vinden. Het dorp is best groot en de lift ligt aan de rand van de dorp, dus in veel gevallen zal je niet direct aan de lift verblijven. Een aanrader op het gebied van hotels is Das Posthotel. Verblijf je liever in een appartement dan is Sonnenau misschien wel jou volgende verblijf.

Accommodatie thema's