BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Zell am Ziller

Appartmenten Zell am Ziller

Appartementen vind je genoeg in Zell am Ziller, een van de dorpen die je in het skigebied Zillertal Arena kan vinden. Sterker nog, er zijn in Zell am Ziller meer appartementen te vinden dan in de twee andere dorpen die deel uitmaken van dit skigebied, namelijk Gerlos en Königsleiten bij elkaar. Zell am Ziller ligt, in tegenstelling tot deze twee dorpen, in het dal. Het ligt dus niet echt in het skigebied zelf, maar meer aan de rand van het skigebied en door de ligging in het dal is het er ook zeker niet de hele winter wit. De lift die je het skigebied inbrengt ligt aan de rand van het dorp.

Prijsniveau

Een van de redenen waarom veel wintersporters de voorkeur geven aan Zell am Ziller boven Gerlos of Königsleiten is de prijs. Appartementen in Zell am Ziller zijn simpelweg een stuk goedkoper dan appartementen in de andere twee dorpen. Maar los van het feit dat appartementen in Zell am Ziller een stuk goedkoper zijn, is het ook gewoon een gezellig dorp.

Tips

Zell am Ziller telt veel appartementen en daar zitten heel veel pareltjes tussen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Sonnenau, Haus Franka of Böleiterhof? Controleer altijd de ligging van je appartement even goed. Want waar wil je verblijven? Zo dicht mogelijk bij de lift of juist meer in het centrum van Zell am Ziller?

Accommodatie thema's