Après-ski Zell am Ziller

Hoewel Gerlos en Mayrhofen misschien de naam hebben, doet Zell am Ziller zeker ook z’n zegje over het fenomeen après-ski. Want laten we eerlijk zijn, dat hoort toch een beetje bij een Oostenrijks skigebied. En in Zell am Ziller hebben ze het goed begrepen, want de après-ski concentreert zich voornamelijk op het gedeelte dat vóór het avondeten plaatsvindt. Met de skischoenen aan de bar op dus!

Après-ski tot het avondeten

Wanneer je met de Rosenalmbahn de berg afkomt aan het einde van de dag (Zell am Ziller heeft geen dalafdaling) rol je direct de Sau’stadl of, wanneer je met de Karspitzbahn naar beneden komt, de Jogg’l Kessl in. Met een beetje geluk (of pech, het is maar net hoe je het bekijkt) staan je vrienden al met een paar Flügels in hun handen klaar om door te feesten tot het moment dat de honger het wint van de dorst en jullie op zoek gaan naar een restaurant in Zell am Ziller.

Après-ski na het avondeten

Wanneer de magen gevuld zijn en je hebt nog zin om de bloemetjes in het nachtleven buiten te zetten dan kan je terecht in de MTS Disco. Zell am Ziller is nou niet echt het epicentrum van de clubs waar het tot laat doorgaat. Op zich prima, want dan sta je de volgende dag weer fris op de piste, maar wil je echt doorknallen dan kan je beter even een taxi naar buurman Mayrhofen nemen.

4 après-ski locaties in Zell am Ziller

Jogg'l Kessl
1 review
Saustadl
1 review
MTS Disco – Toni’s Skistadl
2 reviews
Kroch Alm
1 review

1 club in Zell am Ziller

MTS Disco – Toni’s Skistadl
2 reviews

Zell am Ziller reisplanner

1
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 32 skihuur winkels in Zell am Ziller
2
Skilessen
We hebben 29 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
3
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.