Chalets Zell am Ziller

Zell am Ziller is een van de meest populaire bestemmingen van het Zillertal en maakt deel uit van het skigebied van de Zillertal Arena. Zell am Ziller kent zeer veel accommodatie. Veel hotels, appartementen en pensions, maar het aanbod in chalets is wel net even wat minder. Wanneer je in een chalet in de Zillertal Arena wilt verblijven dan is het absoluut de moeite waard om eens te kijken in Königsleiten, waar je een veel groter aanbod van chalets hebt.

Prijsniveau

Een van de redenen waarom veel wintersporters voor een verblijf in Zell am Ziller kiezen is het simpele feit dat de prijzen in Zell am Ziller over het algemeen wat lager liggen dan de prijzen van chalets (en andere vormen van accommodatie) in Gerlos en Königsleiten. Zell am Ziller ligt in het dal, in tegenstelling tot de twee overige dorpen die echt op de berg liggen. Desalniettemin is Zell am Ziller met de Rosenalmbahn en de Karspitzbahn wel direct aangesloten op het skigebied. Houd er ook wel rekening mee dat vanwege het feit dat Zell am Ziller in het dal ligt, het dorp zelf niet de hele winter wit is.

Tips

De echte tip voor een chalet in Zell am Ziller is om toch eens bij de buren in Königsleiten te kijken. Je hebt in dit dorp simpelweg meer keuze. Aan de andere kant zijn er natuurlijk in Zell am Ziller ook gewoon chalets te boeken. Een prima keuze op dat gebied is het chalet Blaserhof.

Zoek met uitgebreide filters