BEWintersporte is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Zell am Ziller

Reviews Zell am Ziller

71% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 7.0 op basis van 3701 reviews.

  • Sterke punten: Gezellige après-ski

Wat vind jij van Zell am Ziller?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast646
    Gast646 6 maart 2017 · 11:48

    Skigebied is schitterend, liften en pistes dik in orde. Zell am Ziller is niet geschikt in de voorjaarsvakantie omdat ze gewoon niet klaar zijn voor drukte. De restaurants op de piste kunnen de drukte totaal niet aan, wat resulteert in een soort chaos met over en weer irritaties. De skischolen kunnen de drukte ook niet aan, ook hier chaos omdat het overzicht totaal weg is wat resulteert in iedere dag een andere leraar en iedere dag opnieuw groepen indelen (wat een uur van je kostbare lestijd kost). Kun je goed skiën heb je uiteraard geen les nodig en kun je gaan eten buiten de pauze (12:00 tot 13:30) om en heb je hier natuurlijk geen last van. Gr. Ruud

    Met partner Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
  • Gast922
    Gast922 1 januari 2017 · 11:56

    pistes zijn goed maar verbinding met Gerlos is niet open en verbinding met skibus is zeer zeer slecht en taxi kost 180 euro

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast235
    Gast235 28 februari 2016 · 19:01

    Met twee kinderen van 13 jaar oud, beginners, naar Zell Im Ziller. Zondag hebben we ons aangemeld bij het 'hoofdkantoor' van skischool Lechner. Gevraagd of er wel een beginnersgroep is wat past bij deze twee meiden. Geen probleem! werd ons gemeld. Echter op maandagochtend: de meiden moesten in de skiklas met kinderen van 5/6 jaar oud!!!! Ik heb direct aangegeven dat dit geen goed plan is, maar volgens de skischooleigenaar was dit héél normaal. Bovendien hadden ze geen andere groep en geen skileraar meer en ik moest gewoon even afwachten. In de pauze de meiden gesproken: zeer ontevreden over deze lessen. Veel te kinderachtig en weinig instrucite. Ik wederom de eigenaar aangesproken. Dit is geen goede klas voor deze meiden. Nee, ik moest toch echt nog een keer afwachten. Wederom met het hoofdkantoor gesproken: geen passende oplossing werd geboden. De tweede dag hebben we de meiden aangemeld bij skischule ProZell. Zij hebben dit zeer netjes voor ons opgelost. De meiden hebben nog 2 dagen leuk skiles gehad. Echter, met Skischule Lechner nog veel trammelant gehad over teruggave van het geld. Meedere verschillende verhalen over wel of geen passende oplossing en over de hoogte van terug te betalen van het bedrag. Er zou een priveleraar zijn opgetrommeld die voor niks zou hebben gewacht op ons. echter, de dag eerder kon er geen garantie worden gegegeven voor een priveleraar, er kon niks worden gereserveerd. De eigenaar schreeuwde door de zaak dat deze priveleraar moest huilen omdat hij niks kon verdienen. En later vertellen ze mij dat zij de priveleraar voor niks moesten betalen. Heel vreemd. Op het laatst kwamen we er nog achter dat ze ons ook nog eens voor 5% hebben opgelicht. Zeer onprofessioneel en niet klantvriendelijk allemaal.

    Met familie Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
  • Gast876
    Gast876 28 februari 2014 · 22:45

    Vorig week-end een short-ski gehad in het Zillertal. Wij verbleven in Zell am Ziller. Slechts één dag slecht weer met ganse dag sneeuw en daardoor zware pistes gehad. Andere 3 dagen mooi weer met veel zon. Fantastische dagen. Wij houden vooral van het Zillertal voor zijn eenvoud, veel afwisseling in pistes, weinig zwarte pistes en meestal niet té druk. Wij proberen wel steeds de schoolvakanties te vermijden. In het dorp zelf is weinig te beleven indien ja voorstander bent van après-ski. Wij gaan meestal een koffie drinken met gebak of een ijsje om daarna in het hotel te genieten van een sauna en een plons in het zwembad. Wij komen hier zeker terug.

    Met partner Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Lidia
    Lidia 12 januari 2014 · 13:20

    Wij gaan al enkele jaren naar Zell am Ziller, het skigebied is prachtig en niet te duur. Het dorp ligt op 560 meter hoogte len heeft jammer genoeg daardoor geen dalafvaart. We hebben kinderen, dus Après-ski is niet zo belangrijk. Vanuit Zell am Ziller zijn drie skigebieden binnen handbereik Sinds twee jaar is onze camping overgestapt van Skischool Lechner (waar we uitstekende ervaringen mee hadden.) naar Skischool Pro-Zell. Pro Zell probeert de groepen zo groot mogelijk te krijgen, ongeacht het verschil van niveau. Wij denken dat ze dat ze groepen van 10 als minimum hanteren. Ze stoppen bij een reisgezelschap van 7 (blauwe piste)kinderen(6-10Jr)4 kinderen erbij(10-11 jaar) die 7 jaar ski ervaring hebben. Als reden werd er gegeven dat de andere groepen waren ook overvol waren, terwijl er genoeg skileraren werkeloos toe zaten te kijken. Er hadden minimaal 1 blauwe en 3 rode groepen erbij gemoeten. Na de ervaringen met de leiding van Pro-Zell is het wel het laatste jaar geweest in Zell am Ziller.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • skijeffrey
    skijeffrey 22 augustus 2013 · 14:04

    Zell am ziller is een klein en rustig dorpje, in de ochtend pak je de skibus richting een van de 2 dalstations de linker brengt je helemaal naar boven en de rechter tot het middenstation, sinds deze 2 de lift gebouwd is heb je geen last meer van drukte in de ochtend. Je kan heer zeer mooie tochten maken, en in gerlos is er een mooi fun park. Als je uitgekeken raakt of iets anders wil kan je de trein(gratis met skipas) pakken naar andere skigebieden in het zillertal, hier ben je dan meestal binnen 20 minuten. Het nadeel op dit moment vind ik dat er steeds meer aso russen komen die overal ..... aan hebben. Probeer ook de krokus vakantie te vermijden want dan kan het ook erg druk worden, gelukkig hebben ze veel moderne en snelle liften waardoor de drukte zich snel in het hele skigebied verspreid.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • skijeffrey
    skijeffrey 22 augustus 2013 · 14:04

    Zell am ziller is een klein en rustig dorpje, in de ochtend pak je de skibus richting een van de 2 dalstations de linker brengt je helemaal naar boven en de rechter tot het middenstation, sinds deze 2 de lift gebouwd is heb je geen last meer van drukte in de ochtend. Je kan heer zeer mooie tochten maken, en in gerlos is er een mooi fun park. Als je uitgekeken raakt of iets anders wil kan je de trein(gratis met skipas) pakken naar andere skigebieden in het zillertal, hier ben je dan meestal binnen 20 minuten. Het nadeel op dit moment vind ik dat er steeds meer aso russen komen die overal ..... aan hebben. Probeer ook de krokus vakantie te vermijden want dan kan het ook erg druk worden, gelukkig hebben ze veel moderne en snelle liften waardoor de drukte zich snel in het hele skigebied verspreid.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • martijn..
    martijn.. 25 maart 2013 · 21:53

    Super ervaring. Veel beter gebied als Kaltenbach. Hele mooie pistes aan de zell am ziller zijde. Voor diegene die lange tochten willen maken kan dat hier ook. Alleen mijn favoriete hellingen zijn wel bij de eerst genooemde plaats. Niet druk goede offpiste moegelijkheden van tree skiing tot aan big mountain. Alles is aanwezig hier. verschrikkelijk veel terrein. Verder alles efficient en snelle liften. Kom hier zeker terug.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast876
    Gast876 4 maart 2013 · 21:55

    Heerlijk weekend achter de rug, prima weer, excellente temperatuur : kortom het kan niet beter. Wanneer het weer zo meezit, is het overal wel goed. Wat wij in Zell zo fijn vinden, is de trektocht die je kan maken van Zell naar Gerlos naar Koningsleiten. Wij skien dan gemiddeld een 50 km over gans de dag. Ook voor families met kinderen is vooral Gerlos en Koningsleiten aan te bevelen. Ons zien ze hier zeker nog terug.

    Met partner Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
  • Gast111
    Gast111 31 oktober 2012 · 16:00

    al 4 jaar naar zell met een paar mensen snelle bus verbinding van het dorp naar de lift. nu in 8 min helemaal naar de top en dan de sportbahnabfahrt maken. een aanrader

    Met familie Skiër
  • lenno
    lenno 5 januari 2011 · 01:31

    Ben in Feriendorf Joggler geweest. echt geweldige huizen! hele aardige eigenaren en prima omgeving met skiliften en apres ski. Ik wil alleen iedereen waarschuwen voor het restaurant tiefels und kuchen, die je herkent aan de neon pizza letters.Deze zit bij de karspitzbahn, tegenover de rodelcoaster! Het eten laat bijna twee uur op zich wachten en de eigenaressen is gewoonweg a-sociaal en je krijgt een grote mond als je verteld dat je bestelling niet in orde is!!! geen aanrader. Het complex feriendorf Joggler echter wel!!! Zell am ziller is een gezellig dorp!

  • M
    M 30 juli 2010 · 09:34

    Wij komen al jaren in Zell am Ziller en willen nergens anders meer heen, elk jaar zitten wij in het appartement naast het station. Het is er heerlijk, vrij rustig dorp met veel goede restaurantjes. Apres ski is er niet in het dorp, wel een disco (MTS) maar je kunt goed apres skien bij de 3 apres ski tentjes bij het dalstation in Rohrberg. Pistes zijn goed en veel afdalingen, wil je de tocht maken naar Gerlos of Konigsleiten kan dat ook. Volgend jaar zijn wij er weer.

  • Mayer
    Mayer 26 februari 2009 · 13:37

    Net terug uit zell am ziller! wat een heerlijk dorp! geen gigantische toeristenstroom en hele vriendelijke mensen! en dat de gondel in een buitenwijk ligt is complete onzin. Als je in het centrum zit is het prima lopend te doen. Door het hele dorp rijden bussen voor als je geen zin hebt om te lopen. Midden in het centrum zit het trein stationnetje wat je binnen 15min is mayrhofen of de andere kant op brengt naar fugen. piste\'s zijn zeer goed en alles is heel modern. Liften gaan snel en weinig wacht tijden zelfs in de krokus vakantie! Ski gebied zeer groot met gerlos en koningsleiten. Voor mensen die van kilometers maken houden kunnen hier zeker aan hun trekken komen. Jaren in mayrhofen gezeten maar daar zitten nu zo gigantisch veel russen, dan is zell am ziller echt een verademing! volgende jaar weer!

  • lars van holder
    lars van holder 9 december 2007 · 14:45

    wat hier op de site staat dat het in een buiten wijk ligt is niet waar omdat als je in het centrum zit het maar 5 minuten lopen is naar de skilift en met de auto 1 minuut het is een heerlijk dorp waar de toeristen stroom nog niet helemaal is doorgedrongen, wat wel het geval is in mayrhoven

  • Frans
    Frans 5 december 2007 · 18:01

    Om vanuit Zell het skigebied te bereiken oet je eerst met de auto of met de bus naar het dalstation van de lift. De lift brengt je naar het basis station vanwaar je verder omhoog moet om aan de eerste serieuze afdling te beginnen. Je kan niet terug skien naar het dalstation waar de apres ski plaats vind. De apres ski beneden bij de lift is zeer goed.