BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Zell am Ziller

Hotels Zell am Ziller

Zell am Ziller maakt deel uit van het populaire skigebied Zillertal Arena. Zell am Ziller ligt in tegenstelling tot de andere twee dorpen die deel uitmaken van dit skigebied (namelijk Gerlos en Königsleiten) beneden in het dal. Gerlos en Königsleiten liggen hoger op de berg en midden in het skigebied. Je moet er dus rekening mee houden dat Zell am Ziller niet de hele winter wit is en dat je vaak wat verder weg van de lift verblijft, aangezien deze aan de rand van het dorp ligt. Aan de andere kant is Zell am Ziller wel een hele gezellige bestemming en het dorp biedt dan ook een ruime keuze aan hotels in alle prijsklassen aan.

Prijsniveau

Het prijsniveau van de hotels in Zell am Ziller ligt lager dan het prijsniveau van de hotels in Gerlos en Königsleiten. Dat is een van de redenen waarom wintersporters voor een vakantie in Zell am Ziller kiezen. Je verblijft hier net wat goedkoper in een hotel en je skiet wel iedere dag in het gebied van de Zillertal Arena. Daarnaast liggen de skigebieden van Zillertal 3000 en Hochzillertal - Hochfügen om de hoek.

Tips

De lift die je het gebied van de Zillertal Arena in brengt ligt aan de rand van het dorp. Aangezien de meeste hotels in het dorp zelf liggen zal je in de meeste gevallen of de auto moeten pakken of met de skibus moeten gaan. Je vindt in Zell am Ziller hotels in alle prijsklassen. Een aanrader is Das Posthotel, maar ook Hotel Sonnenhof is bij vele wintersporters een favoriet.

Accommodatie thema's