BEWintersporte is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Skischule Lechner Zell am Ziller

Skischule Lechner in Zell am Ziller

(1 review)

Contactgegevens

Website
http://www.skischule-lechner.at
Adres
Gerlosstrasse 7
6280 Zell am Ziller
Skischule Lechner

Kinderlanden

Kinderland Rosenalm

Kinderland Rosenalm ligt in Zell am Ziller bij het bergstation van de Achterbahn gondel op de Rosenalm. Het is een kinderland dat een aantal lopende banden heeft en een aantal gezellige figuren waar de kids omheen kunnen skiën. Voor de ouders is het prettig dat het restaurant Rosenalm direct aan het kinderland ligt.

ArenaFUNtenland

Het ArenaFUNtenland van Skischule Lechner ligt op de Rosenalm bij het bergstation van de Achterbahn. Het is een ruim opgezet kinderland voor de allerkleinsten, dat volledig met netten omgeven is zodat de kinderen veilig kunnen leren skiën. In dit kinderland vind je een aantal lopende banden, allemaal verschillende dieren waar de kinderen omheen kunnen skiën en allerhande andere attributen.


Wat vind jij van Skischule Lechner?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast377
    Gast377 28 maart 2018 · 01:20

    Wij komen al jaren bij Skischule Lechner altijd goede ervaringen mee gehad. Skileraren geven veel oefeningen voor de kinderen wat het leuker voor ze maakt. Doorstromen naar een hoger groepje gaat niet altijd vanzelf maar als je het vraagt werken ze graag mee. In de carnavalsvakantie is het wel erg druk en zijn er grote klassen. Leuke activiteiten met ballonnen oplaten, ochtendgymnastiek op een ochtend, een skirace op het einde en een goede fotograaf waarvan je de foto's voor een redelijke prijs kan kopen. Ook veel Nederlandse skileraren wat toch iets duidelijker is.