Restaurants Zell am Ziller

Zell am Ziller is een gezellig dorp. Niet met de drukte en de après-ski van Mayrhofen, maar het heeft een gezellig centrum dat in het seizoen altijd levendig is. Je vindt er vele barretjes en restaurants, waar het prima vertoeven is na een dag skiën of snowboarden. Maar niet alleen in het dorp vind je vele restaurants, ook in het skigebied van de Zillertal Arena kan je prima eten.

Restaurants op de berg

De restaurants die je aan de kant van Zell am Ziller in de Zillertal Arena kan vinden voldoen precies aan het beeld dat je van pisterestaurants in Oostenrijk hebt. Gezellige berghutten die de klassieke Oostenrijkse gerechten serveren. Veel restaurants zijn van hout en beschikken over grote terrassen waar je heerlijk in de zon kan zitten.

Restaurants in het dorp

Zoals in veel Oostenrijkse dorpen zijn er veel restaurants te vinden in hotels. Uiteraard vind je in Zell am Ziller ook een behoorlijk aantal goede en gezellige restaurants (zonder de hotelbedden erbij dan). Heb je bijvoorbeeld zin in pizza dan is het de moeite waard om eens bij pizzeria Reiter binnen te lopen.

Zell am Ziller reisplanner

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 114 skihuur winkels in Zell am Ziller
3
Skilessen
We hebben 20 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.