Schwarzsee paradise in Zermatt

Krijgt een 8 op basis van 1 beoordeling

Contactgegevens

Website

http://www.schwarzsee-zermatt.ch/

Wat vind jij van Schwarzsee paradise?

Evaringen van gebruikers

Zimoski
19 november 2014 · 10:11

Hier ga je niet heen om te eten. Huh, maar het krijgt toch een goede beoordeling? Ja maar het restaurant ligt gewoon niet op een handige plek voor de lunch.

Hoe zit dat: ofwel je gaat 's morgens met de matterhorn express verder het skigebied in. Dan ga je lunchen in Italie of in het Klein Matterhorn gebied ergens tussen de Klein Matterhorn en Furgg.
Indien je in het gebied van Schwarzsee blijft skien kun je beter onderaan de berg gaan eten. Daar zitten kwalitatief betere (Zum See/Blatten) restaurants en goedkopere met dezelfde kwaliteit (Farmershouse)

Wat ga je hier dan wel doen. Simpel, het uitzicht op de Matterhorn is er fantastisch (Een terras waar vanaf de Matterhorn zo dichtbij en imponerend is vind je nergens tenzij je in de Hornlihutte overnacht) en je hebt er tot relatief laat in de middag zon die uiteindelijk achter de Matterhorn verdwijnt. Daarnaast speelt hier regelmatig een live bandje dat de sfeer er goed in brengt.

Kom je dus terug uit Italië of vanaf het Klein Matterhorn gebied, neem dan niet de zwarte piste direct terug naar Zermatt. Ga in plaats daarvan van Furgg een klein stukje terug omhoog met de Matterhorn Express naar Schwarzsee. Bestel een welverdiend biertje of wijntje en geniet van de muziek, de zon en het uitzicht.

Na afloop volgt de dal afdaling naar Zermatt, of indien je dat niet meer verstandig acht, is er de gondel naar het dal. De dal afdaling brengt je nog langs Hennu Stall voor de meest Oostenrijkse apres-ski van Zermatt.

Reisplanner Zermatt

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 9 skihuur winkels in Zermatt
3
Skilessen
We hebben 11 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.