Sunnegga in Zermatt

Krijgt een 4 op basis van 1 beoordeling

Wat vind jij van Sunnegga?

Evaringen van gebruikers

Zimoski
9 november 2014 · 20:57

Sunnegga Paradise Restaurant wat zal ik ervan zeggen. Als je Oostenrijkse zelfbedieningsschuren gewend bent dan zul je je er snel thuis voelen. Het is allemaal zeker niet slecht, maar blij wordt je er ook niet van.

Het is er met name tijdens het hoogseizoen vaak erg druk. Als het slecht weer is dan is het zelf in het midden seizoen lastig om binnen een plekje te bemachtigen.

Daarnaast is het eten niet duur voor Zwitserse begrippen maar ook zeker niet goedkoop (en ook niet slecht maar ook niet bijzonder._ Vriendelijke bediening kun je hier wel vergeten helaas. Met negen man wat bestellen en één iemand die een boterham eet en ze hangen in je nek.

Een typische self service toko dus. Ze zitten echter precies bij het kinderland dus omzet draaien ze wel.

Als je de hele week op de berg eet zou ik zeggen, eet een paar keer wat goedkoper in een klein hutje (Farmershouse oid) waar je echt bediend wordt door vriendelijke mensen, en het eten ook nog beter is. Daarmee bespaar je ook nog eens ten opzichte van de self service restaurants (Bij riffelberg en Trockner Steg zitten ze ook).

Met het geld dat je bespaard door net even om te skien naar gezelligere hutjes met beter eten kun je aan het eind van je week naar een van de betere restaurants op de berg gaan (Denk o.a. Zum See, Chez Vrony en Blatten, reserveren vereist!)

Reisplanner Zermatt

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 9 skihuur winkels in Zermatt
3
Skilessen
We hebben 11 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.