Dutch Cup

Voor seizoen 2017-2018 staat er voor de freestyle snowboarders en freeskiërs voor het 6e jaar op rij een spectaculaire wedstrijdenserie op de kalender. Op verschillende indoorbanen in Nederland en tijdens het NK snowboard en freeski wordt de strijd geopend om te kijken wie er in zijn of haar categorie de beste freestyler van Nederland is. Zowel skiërs als snowboarders zijn van harte welkom om deel te nemen.

Naast dat er separate winnaars zijn per wedstrijd, wordt ook een overall-klassement bijgehouden. De beste vijf resultaten op deze wedstrijden tellen mee voor de Dutch Cup overall puntentelling, waarvan de winnaars na de laatste wedstrijd bekend worden gemaakt tijdens de Dutch Cup finals.

Contact
Paco Krom
afdeling wedstrijdzaken
p.krom@nederlandseskivereniging.nl[/expand] Inschrijven

Zodra de data bekend zijn, kun je jezelf op de evenementenpagina per Dutch Cup inschrijven.

Inschrijfprocedure wedstrijden
– Stap 1: Lid zijn van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV). Zonder lidmaatschap kan je niet deelnemen aan de wedstrijd. Ben je geen lid (meer)? Word dan hier lid.

– Stap 2: Beschikken over een nationale licentie snowboard/freeski. Zonder nationale licentie snowboard/freeski kan je niet deelnemen aan de wedstrijd. Heb je geen licentie? Vraag hier je licentie aan. Bij de eerste aanvraag dien je een kopie van je paspoort of ID in te sturen naar sportsecretariaat@nederlandseskivereniging.nl. Kijk hier voor meer informatie.

LET OP! Vanaf het seizoen 2016/2017 dient de nationale wedstrijdlicentie snowboard/freeski jaarlijks opnieuw aangevraagd te worden. Het aanvragen van een nationale wedstrijdlicentie kan tot 10 dagen voor de wedstrijd. De kosten voor de aanschaf van een nationale wedstrijdlicentie zijn 7,50 euro voor het seizoen 2016/2017.

– Stap 3: Registreren voor de gewenste wedstrijd. Voeg het gewenste wedstrijdproduct toe aan je mandje.

– Stap 4: Betalen. Door je winkelmandje af te rekenen, geef je aan dat je deel neemt aan de desbetreffende wedstrijd. De daadwerkelijke betaling voor de wedstrijd vindt plaats op de wedstrijddag zelf, de kosten variëren per wedstrijd. De deadline voor de voorinschrijving is uiterlijk de woensdag voorafgaand aan de wedstrijd.

Bevestiging van de aanmelding
Per e-mail ontvang je na de online aanmelding een automatische bevestiging. Dit is je bewijs van inschrijving.

Let op het volgende:

  • Deelname vindt plaats op eigen risico.
  • Op wedstrijden die vallen onder de Dutch Cup is (voor je eigen veiligheid) het dragen van een helm verplicht.
  • Minimale leeftijd voor deelname: jaargang 2008 en ouder.
  • Op basis van weersomstandigheden of overmacht kan de wedstrijdorganisatie beslissen de wedstrijden af te lassen. Restitutie van deelnamegeld is in dat geval niet mogelijk.

Afmeldprocedure NSkiV-wedstrijden
Voor de deadline van inschrijving afmelden:
Per email via het sportsecretariaat. (sportsecretariaat@nederlandseskivereniging.nl)
Deze e-mail voorzien van:

  • Naam en lidnummer
  • Begunstigende rekening en IBAN-rekeningnummer
  • Vermelden om welke wedstrijd het gaat.

Na de deadline van inschrijving afmelden:
Per email via het sportsecretariaat. (sportsecretariaat@nederlandseskivereniging.nl). Teruggave van inschrijfgeld is mogelijk door middel van het sturen van een doktersverklaring naar het sportsecretariaat van de NSkiV. Het inschrijfgeld wordt zo spoedig mogelijk teruggestort.

Persoonlijke login
Om je aan te melden (of te wel het wedstrijdproduct af te kunnen rekenen) moet je zijn ingelogd op onze website op www.nederlandseskivereniging.nl. Het is mogelijk om onder één inlogaccount andere NSkiV-leden/gezinsleden aan te melden voor een wedstrijd en meerdere wedstrijden in één keer aan te melden (af te rekenen).

Je kan echter maar één persoon per keer aanmelden. Wil je meerdere personen aanmelden? Dan dien je het proces dus te herhalen. Voor de laatste betaalstap kan je zelf aangeven voor welk NSkiV-lid de aanmelding is. Indien je al eerder een account ‘gekoppeld hebt’ maar je login en/of wachtwoord vergeten bent, kan je die hier opnieuw aanvragen.