Evenement

Evenementen
Zoeken
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

NK alpineskiën powered by Europeesche Verzekeringen

25 februari 2018 - 3 maart 2018

In het gebied Sankt Johann – Alpendorf wordt van 25 februari t/m 3 maart 2018 gestreden om de Nederlandse titels alpineskiën 2017. Sankt Johann – Alpendorf is onderdeel van het skigebied Ski amadé.

Ben jij erbij? Meld je aan voor de Facebook-eventpagina en blijft op de hoogte van het laatste nieuws!

Locatie

image001kopie

image002

Locatie race office en teamcaptainsmeeting
De teamcaptainsmeeting vindt iedere dag plaats om 17:30 (behalve zondag 19 febr om 20:00) vooraf-gaand aan de betreffende wedstrijddag in het Seminarraum van Hotel Alpina (gelegen naast de Gon-delbahn van Alpendorf). Teamcaptains dienen vanaf 17:00 (half uur van tevoren) een laatste check te doen voor het aanmelden/afmelden van deelnemers. Informatie aangaande wedstrijden en eventuele wijzigingen met betrekking tot bovenstaand programma zal via de dagelijks teamcaptainsmeeting aan de captains van de verschillende skiteams worden medegedeeld. Tevens wordt het exacte tijdschema voor de betreffende wedstrijd op deze meetings bekend gemaakt.

Inschrijven

De inschrijvingen zijn nog niet geopend.
Reglementen

Tijdens wedstrijden die in het buitenland door of onder auspiciën van de Nederlandse Ski Vereniging worden georganiseerd, gelden de nationale reglementen van de NSkiV. Deze zijn te downloaden op de volgende pagina:

https://www.nskiv.org/info-downloads/

Verkennen en startnummers
De startnummers dienen zichtbaar gedragen te worden tijdens de wedstrijd. Tevens dien je het startnummer duidelijk zichtbaar te dragen tijdens het verkennen van de slalom. De verkenning van de slalom dient rutschend plaats te vinden (geen wedstrijdsnelheid).

Hindering
Bij hindering tijdens de slalom dient de skiër de manche direct te stoppen en naar de eerstvolgende poortwachter te gaan om dit te melden. Als dit protest wordt geaccepteerd kan een herstart volgen. Dit wordt medegedeeld door de wedstrijdjury/speaker. 

Diskwalificatie en protest
Alle gediskwalificeerde deelnemers zullen binnen enkele minuten na een manche worden medegedeeld door de speaker. Tevens zal de lijst met deze deelnemers worden opgehangen in de finish area. De protesttijd gaat direct in na het melden van de gediskwalificeerde deelnemers en duurt 15 minuten.

Een officieel protest kan alleen worden ingediend door de trainer en/of vertegenwoordiger van een skiër. Hiertoe dient een officieel protestformulier ingevuld en overhandigd te worden aan de wedstrijdleiding. Kosten protestgeld 25 euro en protestgeld tegen een andere deelnemer 50 euro.

Bij toekenning van het protest krijgt men het protestgeld weer terug.

Start area
Alleen trainers en/of vertegenwoordigers van een skiteam mogen zich ophouden in de start area.

Uitslagen

Uitslagen
Hier vind je alle uitslagen van de Nederlandse kampioenschappen.

Historie Nederlandse (jeugd)kampioenen
In de volgende PDF vind je een overzicht van alle Nederlandse kampioenen van de afgelopen jaren. Download hier de PDF.

Foto's

Gegevens

Begin:
25 februari 2018
Einde:
3 maart 2018
Evenement Categorie:

Organisator

Nederlandse Ski Vereniging
Telefoon:
(070) 310 11 12
Website:
Wintersport.nl

Overige informatie

Disciplines
Ski alpine

Locatie

Sankt Johann – Alpendorf
Alpendorfstrasse
Alpendorf, im Pongau Oostenrijk
+ Google Maps
Website:
www.alpendorf.com