Anwarter 11-20 december @Scheffau.. wie is er bij?

Hallo wintersporters!

Ik ga van 11 tot 20 december de anwarter ski doen in Scheffau bij de TSLV. Wie hier is dit nog meer van plan?
Ik zou het sowieso leuk vinden om contact met je te krijgen, maar ben met name op zoek naar mensen om samen mee te rijden (heb auto), samen accommodatie mee te kunnen regelen en wie weet wat we nog meer samen voordelig kunnen regelen.

Mochten hier mensen rondhangen die tips hebben in het algemeen of voor goedkope accommodatie in Scheffau of er vlakbij (in Ellmau, Going, Söll, etc.) dan hoor ik graag!

Ik ga ook mss de anwarter doen in die periode, ik neem later contact met jou op.

Vint je ein spellings vout mag je tie hauten ;-)

probeer het eens op de website van Jufa.http://www.jufa.eu/urlaub/ of bij de lokale skischool. die hebben misschien een gunstig verblijf in het skileraren huis?. ik ga zelf van 10-19 naar zell am ziller anwarter doen. IK verblijf al bij mijn skischool in Fugen dus hoef ik dat niet te regelen.Kijk anders eens in het pdfbestandje op de website van TSLV bij de opleidingsdata etc. en stuur die ausbilder een mailtje die hebben vaak ook tips. Waar ga je les geven ?

Frits, laat 't me zeker even weten als je plannen concreter zijn!

Hendrik, dank voor je tips! Had al wat skischolen in de buurt benaderd, tot nu toe geen resultaat helaas… maar ik blijf proberen! En de Jufa had ook een goeie tip kunnen zijn, maar helaas zit de dichtstbijzijnde op 100 km afstand ;)
Ik ga in Nederland lesgeven op een rollerbaan (http://www.snowisesports.nl). Later zal ik nog wel eens een weekje les in Oostenrijk gaan geven, maar heb superleuk werk in Nederland en geen plannen om dat in te ruilen voor een hele winter in de sneeuw ;)

Plaats een reactie