Bamboe kopen

Weet iemand toevallig waar je goeie platen verticaal gelamineerd bamboe kunt kopen? Op BMB kan dat wel alleen zijn de verzendkosten heel erg hoog.

Het plan is om mijn eigen ski’s te maken en daarvoor heb ik wel bamboe nodig :)

A winter without powder isn't a winter!

He Joostw, had al ergens gezien dat je bezig was met een soort van werkstuk. Heb even rond gekeken en kwam dit tegen http://www.bamboebouwnederland.nl/nl/Products/82/114/Bamboe-… misschien heb je er iets aan! Veel succes en ben benieuwd hoe het zich allemaal gaat ontwikkelen.

Goodluck!!

Silvretta Montafon Liefhebber

http://www.wilhelminawinkel.nl

Komt mijn vloer vandaan :).

De Amsterdamse fijnhout handel heeft het misschien wel liggen,

http://www.fijnhout.nl/producten/tafelbladen-en-bamboe/…

Dankje! Zal er even naartoe mailen, moet het plein of Side pressed zijn?
@ruudvw @stevie @Patje

A winter without powder isn't a winter!

@Joostw,

Bamboe wordt opgebouwd uit strips die zowel horizontaal (plain pressed) als verticaal (side pressed) geperst kunnen worden, hierdoor ontstaan twee optieken: Plain pressed, hierbij ziet men nog duidelijk de verdikking (knopen) van de bamboe stam. Side pressed, kenmerkt zich door zeer smalle banen en meer lijnenpatroon, waarbij de knopen minder nadrukkelijk zichtbaar zijn.

Volgens mij Side pressed dus!

Silvretta Montafon Liefhebber

Hmm, problemen… Contact gehad met Wilhelminawinkel… Kan een plaat side pressed krijgen voor 180,50. Probleem zijn de verzendkosten… 84,70.

Ik woon in Overijssel dus ophalen zit er niet zo 1 2 3 in… Iemand nog een tip hoe ik het best het hier kan krijgen, het moet naar Enschede. Iemand in de buurt van Enschede ofzo die toevallig binnenkort naar Hoorn gaat en die plaat kan meenemen haha. Of eventueel een bamboe verkoop hier in de buurt waar ik het wel kan ophalen?

De plaat is 244x122x1,6 cm…

A winter without powder isn't a winter!

Hi @joostw Lijkt mij dat je deze plaat gewoon kunt oprollen net als een HPL. Je doet er dan een bandje rond zodat hij niet afrolt. Een rol van 1220 mm past prima in een auto!

Probeer het ook eens bij http://www.baars-bloemhoff.nl. Die kunnen het vast voor je regelen!

Breast board ever!

Plaats een reactie