Ski mounts

Dag wintersporters,

Sinds kort heb ik een nieuwe woning betrokken en uiteraard dient die ‘opgeleukt’ te worden. En wat is er nu leuker dan je ski’s en/of snowboard tegen de muur aan te kunnen hangen.

Ik heb op dit forum al diverse berichten hierover gelezen en mounts voor mijn snowboard heb ik zodoende gevonden. Ik heb gezien dat sommige forumleden hun ski’s rechtop in een soort van houten rek zetten, maar ik wil de ski’s eigenlijk diagonaal tegen de muur aanhangen. Uiteraard wil ik de ski’s nog wel gewoon gebruiken dus ze doorboren met een schroef is geen optie.

Hebben jullie wellicht ideeen of weten jullie waar ik deze mounts kan krijgen?

Groet,

Niels

P.S. ik kan wel een schroef in de muur schroeven, maar ben niet super handig(A)

*bericht bewerkt door moderator op 18 jan 2015 14:15: verhuisd naar het juiste subforum

https://www.wintersporters.be/forum/topic/22557
Zoiets en dan in de andere richting hangen?

Ja wel zoiets inderdaad alleen dan anders ophangen. Heb alleen het idee dat zoals ze daar hangen niet heel goed voor de ski’s is, dus laat staan als ik ze diagonaal ga hangen.

Enige wat ik overigens toevallig vanmiddag vond waren deze, maar die vind ik niet echt mooi moet ik eerlijk zeggen: http://www.boardstall.com/media-gallery-images-2.php…

Misschien gewoon eens bij de gamma praxis od. gaan kijken, heb met de handvaten van lades ed zelf meerdere dingen opgehangen. (geen ski’s)
Ik denk overigens dat als je skis goed strak in het ‘ophangding’ zitten het niet slecht is voor je ski’s.

Plaats een reactie