Wintersport 2016

Herken je dit: net terug en alweer willen boeken voor volgend jaar ? Iemand enig idee wanneer het mogelijk is om voor februari 2016 te boeken ? De meeste websites geven hun tarieven nog niet vrij…

Meeste sites geven eind april begin mei hun prijzen . Omdat de reisbureaus contracten hebben met de Hotel / appartementen moeten elk jaar de prijzen overnieuw worden ingevuld. Ik weet wel dat je op chalet.nl al kunt boeken. Echter bij veel is de optie Feb. nog niet mogelijk. Je zult dus tot eind april begin mei moeten wachten. Ik ben ook al accommodaties tegen gekomen van eind JUNI !

Geduld is een schone zaak :)

Anders kun je ook direct bij hotels/appartementen boeken. Zullen ook niet altijd de prijzen van staan, maar als je wilt boeken zullen ze niet snel ‘nee’ zeggen

Hebben inderdaad alweer geboekt, standaard procedure, via de lokale VVV een “anfrage” (gaan altijd naar Oostenrijk ) uitzetten en zelf zoeken via http://www.fewo-direkt.de en http://www.e-domizil.com.

Ik heb zojuist inderdaad ook al de bevestiging ontvangen voor onze voorjaarsvakantie van 27 feb 2016… :). Rechtstreeks bij de eigenaar.

Waar we 2de week februari zaten was de contactfiguur van Neckermann net geweest om zijn kamers voor 2016 te reserveren. Veel hotels “verkopen” vooraf een boel kamers aan reisorganisaties. Zal afhankelijk van het hotel zijn of er dan nog kamers vrij blijven.

Wij hebben gelijk bij vertrek weer geboekt, of een optie genomen, dan kunnen we tot augustus onze vakantie regelen.

Ik heb begin februari een boeking gedaan voor volgend jaar. Dit heb ik rechtstreeks bij een pension in Oostenrijk gedaan. Had al een paar berichten van andere ontvangen dat ze vol zaten. Dus boeken zal wel moeten kunnen. Denk dan alleen wel rechtstreeks.

Plaats een reactie