Gezocht appartement (6 pers)aan de piste in maart 2016

Wie weet er nog een goed appartement aan de piste voor 6 personen in maart 2016?
Dient te voldoen aan de volgende criteria:

  • Gebied Ischgl - Oostenrijk, Breuil Cervina Italie of Sestrières Italië.
  • Wellness, sauna zwembad
    3 slaapkamers (6 pers) of bieden ze dat alleen in Frankrijk?
    We gaan al jaren naar Frankrijk om veel km te maken, maar de boys willen een keertje wat anders:-(

Alvast bedankt.
Greetz,
Gerardo

Gerardo1301

Zelf al gezocht op chalet.nl, homeway.nl (particuliere verhuur), casamundo.nl (particuliere verhuur), AirBnB.nl (particuliere verhuur), sunweb.nl, bizztravel.nl, summittravel.nl, snowtime.nl of op de websites van die skigebieden zelf? Kost een avondje, maar dan weet je wat er zoal te krijgen is en tegen welke prijs.

Hoi Gigi, dank voor je reactie. Ik heb al een 3-tal avonden besteed met zoeken en het valt gewoon niet mee. Oostenrijk biedt veel hotels aan en minder appartementen en dat geldt ook voor Italië. Ik hoop op een forumlid die mogelijk een goed tip heeft:-)

Gerardo1301

Misschien moet je jullie eisen wat aanpassen, want een appartement, met zwembad en wellness aan de piste zal je in ischgl niet vinden, als jullie daar heen zouden willen. Wel hotel met dat alles plus een hoge prijs, of app aan de piste maar dan geen zwembad maar wel wellness. Kijk dan bij Piz Arina of Montana.
Er zijn nog wel wat appartementen met wellness en evt zwembad maar die liggen aan de andere kant van de dorpstunnel, welk vlakbij de liften.
Succes en hopelijk krijg je de gouden tip :)

Dienten Die Alte schule

Hoi Elly3, super bedankt voor jouw reactie! Je hebt ons de gouden tip gegeven:-) We hebben geboekt in Ischgl, weliswaar zonder zwembad, maar voor de rest voldoet het aan onze eisen! We hebben iets om naar uit te kijken en zijn benieuwd naar alle mogelijkheden In Ischgl en Oostenrijk:-) Ik begrijp dat jij daar graag komt. Dus dan moet het top zijn! Nogmaals bedankt!

Gerardo1301

@Gerardo1301 Leuk om te horen, ben er een aantal keren geweest maar de laatste 6 jaar zitten wij de halve winter in Dienten am Hochkönig, Het zal jullie wel bevallen, mooie pistes, neem vooral een keer de 80, 40 en 7 ;)
Dorp is ook gezellig, leuk voor de apres ski, niet naar de Pasha gaan hoor veel te duur.
Je hebt zeker Piz Arina geboekt? veel plezier van de winter en met de voor pret.

Dienten Die Alte schule

Plaats een reactie