Bizztravel

In maart willen wij met onze groep weer een tripje maken, voorheen hebben we zelf alles uitgezocht en geboekt. Nu kijken we ook naar Bizztravel ea.,

Wat zijn jullie ervaringen? het lijkt me soms te mooi om waar te zijn ;) 250 euro ( leuk appartement en skipas )

Prima reisorganisatie. Paar keer een ski-weekend geboekt. Maken deel uit van zelfde holding als Sunweb.

Ik zat 2 jaar terug met 2 vrienden via Bizztravel voor €270,- 7 dgn in een 3 kamer appartement in Gerlos, incl skipas. Wel met eigen vervoer en eind maart. Ik vroeg mij van te voren ook af of dit niet te mooi was om waar te zijn, maar prima appartement(wel eerst gecheckt op Zoover) en de skipas deed het ook gewoon. Dus ja, het kan blijkbaar wel.

Bizztravel is een betrouwbare club. Ben er veel mee op stap geweest. Uiteraard geldt wel dat je voor hele lage prijzen geen villa kan verwachten…maar dat spreekt voor zich!

Aanbiedingen zijn overal hetzelfde en zolang er niks geks gebeurd is het (bijna) altijd prima. Contact vooraf of tijdens je vakantie maakt het verschil. Wij zijn vorig jaar naar Valtho geweest en hadden vooraf ski- en snowboard les geboekt. Daar aangekomen kregen we te horen dat er voor de 2 snowboarders 's morgens les was en voor de skiër 's middags, terwijl bij de boeking stond dat het naar keuze was. Dit was bij de Bizz reisleiding niet aan te passen, lessen waren ook niet meer te annuleren (werd meteen geroepen, er werd niets eens iets nagevraagd) en toen we zelf gingen navragen bij de skischool, was het allemaal geen probleem om dit aan te passen.

Toen we dit na terugkomst meldden bij Bizz werd het min of meer weggewoven en het kan ook nog zo zijn dat deze reisleiding toevallig bestond uit de grootste mutsen die dat werk doen. Misschien roepen andere reisleiders ook wel precies hetzelfde, maar daar wordt het verschil dus wel gemaakt.
Voor ons dus dit seizoen weer Valtho, maar geen Bizztravel

Ga al aantal jaren met Bizztravel, met de bus (geen van ons goede auto voor alle spullen) en voor dat geld kan je niet een auto/busje huren. Accomodatie is altijd goed, meeste keren viel het beter uit dan we verwachtten.
Vroeger ook met Husk en Oad geweest, ook niks mis mee toen.
Bizztravel is wel de wintersportspecialist meen ik

Bizztravel koopt waarschijnlijk accomodaties + skipassen per seizoen in om zoveel mogelijk bulkvoordeel te bedingen.

In de rustigste perioden kunnen vakanties onder kostprijs worden verkocht omdat ze toch al zijn ingekocht en men bang ze helemaal niet te kunnen verkopen, beter-iets-dan-niets principe.

In de drukste weken wordt de reis voor een drie- of viervoud van dat bedrag verkocht.

Veel winst in drukke weken + beetje winst normale weken + beetje verlies in rustige weken = alsnog een leuk resultaat.

Dus heb vooral geen medelijden en geniet ervan dat jij voor weinig in de rustigste perioden op vakantie kan. :)

Ga dit jaar voor de vijfde maal via Bizztravel op vakantie, tot nu toe altijd prima geregeld. Altijd prettig als alles al geregeld is (verblijf, skipas en lessen), scheelt zelf een hoop uitzoeken.

Qua prijzen kan je natuurlijk alle kanten op. In hetzelfde dorp kan het verschil tussen het goedkoopste en duurste appartement behoorlijk groot zijn. Puur afhankelijk van je eigen voorkeuren dus. Andere organisaties als Sunweb, Husk enz. zullen waarschijnlijk min of meer hetzelfde bieden.

Betrouwbare partij! Zonder twijfel kun je daar je vakantie boeken!

"respect the mountains"

Bizztravel, Sunweb, Husk, ski-kot, skihorizon zijn allemaal van dezelfde eigenaar.
Sundio Group http://www.sundiogroup.com/nl/merken/

Als ik voor mezelf zoek is Sunweb meestal de goedkoper dan bizztravel.
Husk heeft dan weer hele krappe studenten appartementen die sunweb niet durft aan te bieden volgens mij :P

Overigens nog nooit problemen gehad met husk/sunweb. (oké, 1 keer toen moesten we 3 euro betalen voor een theelepeltje :| .

2 jaar geleden ook via bizztravel geboekt. Hadden een mooie aanbieding waardoor we met zijn 2 in een 6persoons luxe appartement zaten, voor nog geen 400 pp incl. Skipas. Was op dat moment veel goedkoper dan rechtstreeks boeken.

Met een klein groepje komen we vaak bij deze aanbieder uit als het gaat om een relatief goedkoop appartement inclusief skipas. Het lukt vaak niet voor minder zelf te boeken. Groot aanbod van gematigd luxe tot budget.

my subculture can kick your subcultures ass anytime 24/7

oke bedankt allen, hier kan ik wat mee en geeft een beter gevoel dan de beoordelingen op hun site zelf

Graag gedaan! ;-)

"respect the mountains"

We willen 16 januari vertrekken en rond die tijd boeken. Iemand tips hoeveel dagen van te voren boeken? Zat zelf aan drie dagen van te voren te boeken. Te laat?

We willen 16 januari vertrekken en rond die tijd boeken. Iemand tips hoeveel dagen van te voren boeken? Zat zelf aan drie dagen van te voren te boeken. Te laat?

Dennis12 op 26 dec 2015 22:56

Dat is in principe niet te laat. Wel handig om dan even telefonisch te verifiëren of alles goed is gegaan.

my subculture can kick your subcultures ass anytime 24/7

@Sneeuwbaard: dank voor de goede tip! :-)

Ik heb een keer drie of vier dagen vooraf geboekt. Toen klopten de reisdocumenten niet helemaal, even een belletje gedaan, binnen een uurtje nieuwe documenten toegestuurd gekregen. Drie dagen vooraf boeken moet inderdaad gewoon kunnen.

Running against the wind

Ik heb een keer drie of vier dagen vooraf geboekt. Toen klopten de reisdocumenten niet helemaal, even een belletje gedaan, binnen een uurtje nieuwe documenten toegestuurd gekregen. Drie dagen vooraf boeken moet inderdaad gewoon kunnen.

basso op 27 dec 2015 20:35

Dank!!!

Plaats een reactie