SNO goggles

Heeft er soms iemand ervaring met het bedrijf SNO goggles is een beginnend bedrijf in goggles dit is hun site http://www.sno-goggles.nl/

Volkswagen

Geen idee, ze hebben wel brillen voor als de wolken aan het chillen zijn.

ligt bewolkte dagen

Wie nooit valt zal niet weten waar z´n grens ligt.

Ze lijken erg veel op de brillen die in China worden aangeboden:
http://www.aliexpress.com/item/Genuine-Sports-brand-snowboar…

If there is no park, open your eyes - the mountain is a natural one.

Ik heb daar twee weken geleden op hun facebook pagina precies zo’n bovenstaand bericht van @jeroen6 geplaatst. Deze werd binnen 5 minuten verwijderd, wel heel verdacht he? (Ik kan nu ook niks meer plaatsen op de facebook…)

Ik heb zelf ook zo’n bril van aliexpress besteld (vorig jaar al) om te kijken wat voor kwaliteit dat is, ziet er stoer uit maar daar blijft het ook wel bij.

Wat me ook opvalt, is dat er op de site van SNO goggles nergens een band is te zien? Zal dus waarschijnlijk wel degene zijn met “be nice” er op. Ik denk dat ze dat niet willen laten zien, aangezien je dan gelijk ziet dat het van aliexpress komt…

Is het al winter?

Wat raden julie mij dan aan qua desing zou ik toch die kant willen uitgaan en ook met verwisselbare lens

Volkswagen

Site ziet er heel amateuristisch uit

Ik heb er een! Prima bril, wel alleen een zonnenlens dus ik kon met sneeuw niet goed zien. Staat geen Benice op om op Edwin te reageren. Zit in een houten box met hun logo’s en ik kreeg in de nieuwsbrief het bericht dat ze bezig zijn met custom banden en gepolariseerde glazen! Ik blijf ze volgen.

Het lijkt er trouwens meer op dat ze de fabrikant van http://aphexski.com/krypton hebben weten te strikken. Lijken er veel op.

Het lijkt er trouwens meer op dat ze de fabrikant van http://aphexski.com/krypton hebben weten te strikken. Lijken er veel op.

ErwindeSnijder12 op 19 feb 2016 11:54

De goggles van ALiExpress lijken er ook heel veel op.

Site ziet er heel amateuristisch uit

Broes op 16 feb 2016 09:47

Voor mij oogt hij toch mooi, overzichtelijk en professioneel hoor. Weet niet wat jij van een site met dit als doel verkopen van product verwacht?

Euh ik wil zeggen (ik weet dat laat kom), maar Aliexpress is namaak. En ze zijn er goed in ook. Dus ze maken kwalitatieve dingen na; daarom is iets dat op een product van aliexpress lijkt niet meteen slecht. Sno Goggles heeft wel degelijk kwalitatieve brillen

“Aliexpress is namaak” is een beetje generaliserend. Oke, er staan zeker veel namaakproducten op aliexpress maar misschien 80% van de producten is gewoon een goedkopere versie, en ja daar komt de kwaliteit ook niet helemaal mee ten goede. Maar deze skibrillen via alixpress zijn nergens namaak van, het is gewoon een goedkope versie ;)

Is het al winter?

Ben wel eens benieuwd als je die Sinner troep tegenover dit soort Goggles zet wat dan het verschil is…

Plaats een reactie