van Innsbruck naar konigsleiten

Wij vliegen volgende week richting konigsleiten, komen op vrijdag avond aan, slapen in Innsbruck, en nu willen wij 's ochtend richting konigsleiten. Nu zaten we te denken om met de trein naar Jenbach of Zell am ziller te gaan en het laatste stukje, de gerlospas met de taxi. Iemand daar ervaringen mee? Of zullen we maar gewoon het hele stuk de taxi nemen?
En ik kom allerlei verschillende treinmaatschappijen tegen, met online kaartjesverkoop, moet je dat echt van de voren kopen?
ben benieuwd!

Een keer uit nood de taxi vanuit zell am ziller naar gerlos genomen (daar konden we de bus naar königsleiten pakken). Duurde ruim een half uur en koste 40 euro. Helemaal vanuit innsbruck naar königsleiten zal daarom wel aardig aan de prijs zijn.

Je kan trouwens ook nog verder met de trein het zillertal in, maar denk wel dat je dan moet overstappen en weet niet wat het kost.

Je kunt inderdaad verder het Zillertal in richting Mayrhofen etc met de trein, maar voor Konigsleiten moet je er echt wel uiterlijk in Zell am Ziller bij bahnhof uit. Zell-konigsleiten met de bus of taxi maakt qua tijd weinig uit, zeker bij redelijke hoeveelheid tegenliggers. Bij beide is het bagage erin/onder gooien en zitten. In zo’n bus zit je vaak een stuk relaxter, omdat die een schema heeft ipv een taxichauffeur met doodwens die zijn snelste tijd probeert te verbeteren :)

http://www.oebb.at/de

Plaats een reactie