Nep bij het kopen van je skipas!!!! pas op

Dit onderwerp gaat over de bestemming Les Sybelles

Wij zijn in d week van 17 t/m 24 jan. jl naar St Sorlin 'd Arves geweest, op onze reisbecheiden stond dat we ? 3,00 per pas borg moesten betalen, dit hebben wij natuurlijk gedaan 4x = 12,00 euro bij het inleveren ontkende de gene die achter de kassa ten stelligste dat we het geld zouden terug krijgen BORG??? toen wij op de vooravond van ons vertrek hier melding van maakten aan de hostess ter plaatse gaf ze aan dat zij hier al meer klachten over had gehad. nu gaat het ons niet om die 12,00 euro maar wel om het principe, ik zie dit al een lekkere lucratieve bussines voor de persoon achter de kassa zo een stuk 20 in de week nou tel uit je winst. Let op!!! de passen waar een datum achterop staat zijn niet meer op te waarderen dus geen borg (het enige wat ze vragen voor deze passen is 0,50 per pas extra) De passen waar 3,00 voor betaald dient te worden hebben op de achterkant geen datum en hebben aan de bovenkant een klein gaatje.Deze kunnen opgewaardeerd worden. een gewaarschuwd mens telt voor 2.

Op onze reisbescheiden stond ook dat er 3,00 borg betaald moest worden. Maar bij het ophalen (in la Toussuire) hoefden we alleen 0,50 te betalen voor de pas van onze dochter (ze is 3,5 dus pas is gratis). Verder niets. Hebben ze dus ook niet ingeleverd. Volgens mij stond er inderdaad een einddatum op de pas, dus klopt bovenstaande bewering.

De 50 cent die je betaald is geen borg. Je bent dit gewoon kwijt. Wat een verspilling :O. Maarja heb nu wel een kaartje van het gebied :)

Vraagje over de passen, worden deze gescan door dat je ze in het lift poortje invoert.
Of kun je ze ook laten scannen als je ze voor het poortje langs haalt.

Plaats een reactie