Ervaringen met http://booking.lesmenuires.com

Hallo allemaal,

Wij staan op het punt onze skivakantie naar Les Menuires te boeken via http://booking.lesmenuires.com

Is er iemand die ervaring heeft met deze website? Ik zie dat ik in ieder geval met CC kan betalen dus mocht er wat niet kloppen is het geld in ieder geval verzekerd.

Ik hoor het graag.

Groet,
Bart

Ik heb nog nooit een zak geld een goal zien maken. -Johan Cruijf-

Ik zou het niet doen maar dat ben ik, onderbouwing is een niet Nederlandse of bekende site zoals booking.com of dergelijke, site ziet er goedkoop uit.
CC is fijn uiteraard maar toch zou ik het niet doen, weet niet hoe de anderen er hier over denken en het kan zijn doordat ik een touroparator boek type ben zoals sunweb snowtime etc etc. dat voelt vertrouwder.

Wij hebben het vele jaren gedaan. Nooit problemen gehad.

Lijkt gewoon onderdeel van de officiële site van les menuires. Kan weinig mis mee zijn denk ik dan.

Dit is, zoals veel Franse gebieden hebben, hun eigen reservatiecentrale. Kun je op vertrouwen.

Click. Click. Peace

Is dit niet gewoon de accommodatie-boek-afdeling van de hoofdpagina van les menuires? Zo ja, werkt prima bij andere gebieden tot nu toe dus zal hier ook wel zo zijn. Meestal gaat het direkt door naar aanbieder, stuk minder vaag dan de sunwebs, bookings e.d.

Edit, zie reactie @Rogier dus ;)

@freerider non argumenten van de bovenste plank.

Touroparators gaan iets vaker failliet, als het vakantie oord zelf.
Lesmenuires.com is gewoon de site van het gebied.
Dus tja als je dat niet vertrouwd, zal ik ook maar niet, daar op vakantie gaan.
Wie weet staan er geen liften zijn de er geen pistes hebben ze geen Alpen belasting betaald en zijn de alpen verhuisd naar een plek waar dat wel betaald is. Want ja als het niet Nederlands is, kan het onbetrouwbaar zijn.

Bedankt voor alle reacties! Wij gaan vandaag boeken. Het onderbuik geval was prima alleen dit werd enigszins verstoord door een slecht en traag werkende site. Dit zal dan wel iets Frans zijn.

Anyways we zitten nu met zn drieen voor €435 pp inclusief complete skipas midden in Les Menuires in een voor Franse begrippen ruim appartement. Wat me met name opviel is dat de skipas maar €229 kostte ipv €294…

Nogmaals dank allen!

*bericht bewerkt door Bart1990 op 02 dec 2016 08:00

Ik heb nog nooit een zak geld een goal zien maken. -Johan Cruijf-

Ik zou ook zo durven boeken via die site. De link is van het gebied zelf, dus dat is prima. Bij het betalen opletten dat het allemaal op een veilige manier gaat en je cc gegevens dus niet onveilig verstuurd worden, maar ik denk dat ze vast gewoon een payment provider gebruiken dus dat is dan ook al wat meer zekerheid.

Wannabe Dolomietenkenner... || Carv gebruiker

haha niks gewend ze je maar zo! is maar goed dat er mensen zijn die meer gewend zijn en daar ook meer ervaring in hebben, zal volgende keer mijn muil wel dichthouden! :P
ik dacht dat het geen officiële site was zo op het eerste gezicht ik kijk namelijk altijd hier http://nl.lesmenuires.com/ vandaar de verwarring bij mij.

*bericht bewerkt door Freerider op 03 dec 2016 07:58

haha niks gewend ze je maar zo! is maar goed dat er mensen zijn die meer gewend zijn en daar ook meer ervaring in hebben, zal volgende keer mijn muil wel dichthouden! :P
ik dacht dat het geen officiële site was zo op het eerste gezicht ik kijk namelijk altijd hier http://nl.lesmenuires.com/ vandaar de verwarring bij mij.

Freerider op 3 dec 2016 07:54

Als je daar op accommodaties klikt, kom je op dezelfde site terecht ;)

Ja ik heb me eigen belachelijk gemaakt zie ik al weer!
Het is maar goed dat er naast de domme vragen geen domme forumgebruiker van de maand is anders stond ik nu tot en met eind December onverslagen op nummer 1 ?

@Freerider. Je bent ook 1 van de actiefste. Als je niet reageert kun je niets fout doen. Ik vind overigens klasse hoe je daarop reageert.
En …blijf reageren. Type het van je af.

Hen48

Plaats een reactie