Gezocht: reuzeslalomski

Gezocht:

Een reuzeslalomski met een radius tussen de 23 en 27 meter.
Ik hoor het graag!

Dus… ?

When life gets too complicated.... SKI

?

De “dus…” van @Alex is waarschijnlijk omdat je zonder enige toelichting iets aparts vraagt…
De recreatie gs ski heeft normaal een kortere radius en voor wedstrijden is de radius 35m voor mannen en 30m voor vrouwen. Voor jeugd 17m.
Dusss…vanwaar je bijzondere zoektocht?

*bericht bewerkt door Hessel op 05 dec 2016 20:12

De keuze is reuze ?

May the ski force be with you !!

Ik ben op de hoogte van de van alle FIS-normen. Alleen ik vind een ski met een radius van 30 meter niet fijn. Daarom zoek ik een ski van de oude FIS-norm, dus 23 of 27 meter radius. Deze ski’s worden gewoon nog gemaakt, maar dan als een Master ski.
Vandaar! ;)

Zoek op de duitse ebay (http://www.ebay.de) of http://www.ebay-kleinanzeigen.de (hier is verzenden vaak wat lastiger). Daar is vaak een ruimere keus. (Oostenrijk valt hier ook onder).

Een verkoper waar ik goede ervaringen mee heb is: Vexario.
Heeft heel vaak goede aanbiedingen (nieuw materiaal, vaak overjarig). Goede service.

http://www.ebay.de/sch/vexario/m.html?_ipg=50&_sop=12&am…

?

Progressor op 5 dec 2016 19:59

@Hessel slaat de spijker op zijn kop ☺

When life gets too complicated.... SKI

Helder @Progressor
Genoeg webshops waar dit soort latten te vinden zijn. In de tweedehands categorie is willhaben.at een goede, soms zelfs nieuwe latten op te scoren voor een zacht prijsje.

Toevallig zag ik bij wim jaquet de HEAD GS RD 183cm (radius 25.4) (oude FIS-norm) voor 350 euro, meen ik! Mooie aanbieding.

Heb nog een paar Atomic BetaRace GS 11.22 191 cm FIS model staan incl. Atomic bindingen die tot DIN 16 gaan. Volgens mij met radius 25 m.

De ski’s zijn al wel wat ouder, ca. een jaar of 14, maar belag en bindingen zijn nog in goede staat en de ski’s doen niet onder voor nieuwere types. Mogen weg voor zacht prijsje ;)

Plaats een reactie