Combi (mini)skiles en kinderopvang verse tips?

We zoeken voor half maart nog een bestemming voor 2 skiende ouders en 1 (net) 3-jarige die spelenderwijs op skiles kan.
We willen graag wel zoveel mogelijk skien en zoeken dus naar de combi (speel-)les en opvang (incl lunch), maar is lastig te vinden op de diverse websites.
Gezien de tijd van het jaar moet het gebied wel enigszins hoger liggen en wel wat pistekilometers hebben.
Nu weet ik dat SFL aan al die facetten voldoet, maar zijn er nog andere ervaringen? De ervaringen van elders op het forum zijn al van een tijdje geleden.

Alvast bedankt voor de tips!

Maria Alm heeft ook perfecte kinderopvang. De hoogte vh skigebied is minimaal maar dat zegt lang niet alles. Op de Aberg vind je de peuter skiles welke dagelijk 1,5 tot 2 uur duurt en en op enkele meters van het Kinderland tref je ook de kinderopvang aan. Super lieve leidsters, echter niemand die Nederlands spreekt. Onze jongste heeft het er erg naar haar zin gehad, zij ging dagelijks 2 uurtjes naar de opvang. Lunchen deden we wel gezamenlijk, want het is tenslotte een gezinsvakantie voor ons.

Kleinwalsertal. Het Aparthotel is erg leuk. Vanaf 3 jaar ‘s ochtends ‘skiën’ en met een treintje naar de ‘piste’. S’ middags spelen.

Ski you later!

Sepp en Petra, Kinderhotel in Vorderlanersbach. Geweldig kinderland en de kids worden opgehaald en weggebracht naar de skiles.

hotel Theresia Saalbach-Hinterglemm

Iemand die met beide benen op de grond blijft staan, komt nooit een stap vooruit!

Michi’s schischule in gerlos biedt die combi aan.

In Val Thorens kan het ook bij esf. Is ons goed bevallen! En door de hoogte half maart sneeuwzeker.

Dank voor alle tips al, fijn! Zijn dit seizoen al in Zillertal Arena geweest (Konigsleiten, ook een goede kinderopvang!), maar Gerlos is inderdaad een goede optie.
Hotel in Vorderlanersbach is aardig aan de prijs, maar wel fijn om te weten dat daar kinderopvang en een bambiniski-club is!
Ga ook eens kijken naar Val Thorens, nog geen ervaringen met Frankrijk. Misschien nog andere Frankrijk-tips?

La norma, ben er als klein kind geweest. Ben nu ook pas 13 maar toch. Ik was nog te klein om te skiën en kan er me ook weinig van herrineren. We zijn er meerdere keren geweest en als het de eerste keer niet bevalt ga je niet nog een keer. Nederlandse lessen zijn er vaak niet.

*bericht bewerkt door tessaneedssnow op 14 feb 2017 16:47

Ski you later!

veel franse skischolen hebben die optie. miniclub opvang skien en lunch. kijk bij esf .
les menuire/val thorens/ les arcs 1800 en 2000.

Val Thorens heb je ook Prosneige. heb je ook skiles voor 3 jarige en dan met lunch ( apart boeken) als je daar lunch boekt dan gaan ze ook een naar zo’n binnen speelruimte. dat hebben wij nooit gedaan omdat de kinderen bij ons lunchen. leuke skischool met Nederlands sprekende leraren en je kan ze ook mailen in het Nederlands. wij gaan nu voor de tweede keer naar deze ski school. Ze zijn niet zo massaal als esf en ze hebben kleine speelweide dus voor die kleintjes overzichtelijk en ze krijgen tussen door ook lekkere warme chocomelk. Ze hebben webcam op de site.
http://www.prosneige.fr/

Plaats een reactie