Chalets / grote appartementen huren

Hallo,
Net pas terug van skivakantie, maar inmiddels alweer bezig met de vakantie voor 2018!
Wij willen volgend jaar tijdens de krokusvakantie (24 feb - 3 maa) gaan skiën met twee familie (2x 8 volwassenen en een baby van 2).
Afgelopen jaren zijn we vaak met de kerst in Frankrijk geweest en daar kan je gemakkelijk grote appartementen vinden. Echter heeft een deel van Frankrijk in die week ook vakantie en Oostenrijk juist weer niet.
Echter merk ik dat dit voor de Dolomieten en Oostenrijk een stuk lastiger is… Ik ben al veel sites afgegaan, maar kom toch altijd in de “standaard” kleine appartementen zonder woongedeeltes uit.
Daarnaast weet ik niet welk gebied het meest geschikt zou zijn: we hebben een gevarieerd gezelschap en willen graag vlak bij de piste zitten en als het kan een rustig en niet te moeilijk gebied waar ze ook een kinderopvang hebben (veel eisen…)
Mochten jullie tips hebben voor geschikte gebieden en websites waar je grotere appartementen en chalets kan boeken, dan hoor ik het graag!

Vind het ook vaak moeilijker in Oostenrijk dan Frankrijk. Wel succes gehad in Zillertal (https://www.direktholidays.at/#) en nu ook in Montafon (http://resortmontafon.at/#./home). Die laatste gaan we pas de 18e heen, dus nog geen ervaring. In ieder geval wel grote chalets mogelijk.

HomeAway, Belvilla en Chalet.nl hebben nog wel het nodige beschikbaar zag ik net.

Plaats een reactie